GOLEMA TUGA Golemog sela: Vlast ih mesecima LAŽE za most

Gradska vlast u Vranju više od pola godine obećava da će izgraditi most preko reke Berivoštice na području MZ Golemo Selo, ali to obećanje nije ispunila, pa su stanovnici, kad reka nadođe, odsečeni od škole, ambulante, prodavnice, a hitna pomoć je nemoćna, žale se meštani mahale Berivoštica u ataru Golemog Sela u Poljanici.

Rekonstrukcija deonice puta Vlase - Golemo selo

Meštani su razočarani odnosom predstavnika gradske vlasti u Vranju prema njihovom najvećem problemu, nepostojanju mosta preko ćudljive reke na jedinom putu od istoimene mahale do Golemog Sela i Vlasa.

- Redom su nas primali gradonačelnik, zamenik gradonačelnika i pomoćnik gradonačelnika, obećavali, ali su od svih obećanja jedino nasipali put uoči predsedničkih izbora, a od mosta ni traga - kažu ovi ojađeni ljudi.

Meštani mahale posebno ističu teškoće njihove dece koja pohađaju osnovnu školu u Golemom Selu.

- Naša deca suva odlaze u školu iz kuće, ali u školu dolaze mokra, jer moraju da gaze reku, kad se vraćaju čekaju ih iste muke, a kad reka nadođe, onda ih mi roditelji prebacujemo preko trule grede koja predstavlja improvizovani most, pa razmišljamo da decu ispišemo iz škole, pa kako bude - ističu meštani.

Zamenik gradonačelnika Nenad Antić nije se odazvao na telefonski poziv novinara Vranjskih.

Samoća teža od starosti

S. Kostić

Komentari

Sve ste lepo i tačno rekli.

Pa li glasali ste za SNS... pa li ete vi sd. Sto ste mislili, ce vi napraviv most? U koj li svet vi zivite......

Pa glasajte za sns... Tako treba

Zašto da vam se jave na telefon?Šta da kažu?Šta da izmisle?Obećavali su i mi smo po koj zna put naseli.I za neredne izbore biće isto,zamazaće nam oči sitnicama i ponovo isto. Glup je ovo narod.

Najnovije vesti

I bi kiša, i bi PARK »

Posle 588 dana čekanja Vranjanci su konačno dobili nešto što liči na park.Rekonstruisani gradski park otvoren je posle 5...

Nastavak za BUŠTRANJICU 21. juna »

Saslušanjem svedoka u četvrtak 12. maja u Višem sudu u Vranju održano je ročište u glavnom pretresu u predmetu protiv ok...
ZutoCvece