GOGČE namamljen na mesto ubistva, policija nudi 20.000 EVRA za informacije o ubicama (VIDEO)

Goran Tasić Gogče (46), kontroverzni biznismen iz Vranja, ubijen je 15. marta ove godine u Amsteramu, a policija iz tog grada raspisala je nagradu od 20.000 evra za svaku informaciju koja bi mogla da da više svetla u ovom slučaju.

U veoma opširnom prilogu, vrlo profesionalno napravljenom, koji možete pogledati na kraju ovog teksta, do tančina se opisuje način na koji je Tasić stradao.

Policija pretpostavlja da bi ubica, ili ubice, mogao biti iz Srbije, te da je Tasić praktično namamljen u Amsterdam, gde je iste večeri kad je stigao i ubijen.

Amsterdamska pollicija pronašla je i poluatomatsku pušku bačenu u obližnju reku, za koju se sumnja da je oružje ubstva.

Tasić je u Amsterdam stigao samo dva sata pre ubistva, avionom, a onda taksijem do zabačenog dela grada, gde je očigledno čekao nekoga, i gde je na kraju i stradao.

Goran Tasić Gogče rođen je u Vranju 1972. godine.

Važio je za žestokog momka iz Banje, kasnije za kontroverznog biznismena koji je u više navrata suđen za svoja dela, a nekoliko puta je bio osuđivan i na zatvorske kazne.

U politiku je ušao preko Nove Srbije, ali se nikada nije direktno eksponirao.

U poslednjoj izjavi za medije, datoj Info Vranjskim u martu 2018. godine, Tasić je najavio da napušta mesto predsednika FK Železničar iz Vranjske Banje, na čijem je čelu bio više godina.

Policija raspolaže obiljem podatak o ovom ubistvu, ali je još daleko od bilo kakvih konkretnih rezultata.

Ovaj snimak na you tubu podelila je amsterdamska policija u onom novinarskom žanru koji se ovde naziva rekonstrukcija, pravom dokumentarno igranom filmu, koji privlači ozbiljnu pažnju i pored trajanja od osam minuta.

Pogedajte video.

Komentari

Pa dali ste bre normalni mislio sam da na ovom portalu mogu da vidim neke značajne vesti podkrepljene činjenicama vi pišete o lopovu kriminalcu slini onoj najgoroj !

Dokle više GoGče, kad je čoveku nadimak bio GoKče?! Smešni ste!

Ovo je RAD SLUZBE.TO JE JEDINA ISTINA JER JE SLUZBA SNS,KO JE UBIO OLIVERA IVANOVICA TAJ JE UBIO GORANA TASICA.

Sto se ne jave za informaciju i 20.000 novinari vranjskih. Ima li nesto na ovom svetu da oni neznaju i ne preokrenu u korist ko da vise. I dalje ne mogu da prebole ovaj rezim koji im je usao u trag i manipulacije.

Najnovije vesti

JS predala i listu u HANU »

Jedinstvena Srbija predala je, posle Vranja i Banje, i izbornu listu za lokalne izbore u Vladičinom Hanu. Naziv liste je...
ZutoCvece