Godinu dana potraga za napadačima na Đošu

Skoro godinu dana traje operativni rad na otkrivanju napadača na Gorana Đorđevića Đošu, direktora vranjskog «Vodovoda» i sekretara Gradskog odbora SNS u Vranju, navodi se u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva.

Đorđević je fizički napadnut u dvorištu porodične kuće 14. marta 2019. godine, ali ni skoro godinu dana od tog napada nisu otkriveni počinioci ovog krivičnog dela "nasilničko ponašanje" iz člana 344.st.2. u vezi st.1 KZ.

OJT istovremeno saopštava da je krajem prošle godine podnet optužni predlog protiv Božidara Vasića iz Vranja povodom upućenih pretnji Đorđeviću na društvenim mrežama, što predstavlja krivično delo ugrožavanja sigurnosti.

Komentari

Ko bre njega da napadne. Sigurno je bio pijan i čovek pao sa stolice, trotoara ili odkliznuo se od kore banane. Stvarno da pitam dali su operativci MUP-a ispitali gosdpodina da nije bio u alkoholisano stanje, da su možda merili % alkohola ili vadili krv. Stvarno njegova prijava nije verodostojna, samo predpostavljam. Možda je sa nekim imao tucu, opsovao pa dobio po nosu.

Spanska serija

Ma niko ga nije tepao pijandura imao halucinacije.A mozda su duhovi ili djavo.Djavo ce mu dodje na vrata kad tad.

MA SANJAO JE ON TO...

Kom napadu,fizicki napad,tesko.

Najnovije vesti

ZutoCvece