Godinu dana ĆUTANJA O PALJEVINI Bulatovićevog auta

Početkom juna prošle 2019. godine izgoreo je automobil marke «škoda superb» Slaviše Bulatovića, narodnog poslanika i predsednika GrO SNS u Vranju.

Neslavna godišnjica odnosi se i na godinu dana ćutanja nadležnih organa o počiniocima i nalogodavcima ovog incidenta koji se dogodio u dvorištu kuće u kojoj u Vranjskoj Banji živi porodica Bulatović.

„Istraga» koju su pokrenuli Policijska uprava Vranje i Osnovno javno tužilaštvo svela se na ispitivanje članstva SNS u Vranju i Vranjskoj Banji, računajući i poligrafska ispitivanja uglavnom vranjskih i banjskih naprednjaka, ali su izostali konkretni rezultati u vezi paljevine Bulatovićevog vozila.

Prilikom saslušanja pojedinih «sumnjivih» naprednjaka bilo je i komičnih situacija u PU Vranje, posebno kada je paljenje Bulatovićevog automobila prokomentarisao naprednjak kome nisu baš dragi vodeći ljudi SNS u Vranju u koje spada i poslanik iz Vranjske Banje.

- Koliko mi je poznato, ljudima pale vozila ili zbog novca ili zbog žena, mada u ovo drugo, da su žene u pitanju, ne verujem, jer Bulatović i nije neki ženskaroš, već je pravi «političar», slab na pare, a «otporan» na žene - rekao je na poligrafu ovaj naprednjak.

Podsećamo, SNS, njeni koalicioni partneri i sam Bulatović nikada se javno nisu izjasnili o paljevini poslanikovog auta!?

S. Kostić

Najnovije vesti

Preseljen PIO Fond »

Filijala Fonda PIO u Vranju seli se u zgradu u ulici Cara Dušana broj 20, preko puta zatvora, tik uz Predškolsku ustanov...
ZutoCvece