Glišićeva KAZNENA EKSPEDICIJA ispituje DENZIJEVO DELOVANJE

„Kaznena ekspedicija“ Darka Glišića, predsednika Izvršnog odbora Glavnog odbora Srpske napredne stranke, tokom boravka u Vranju narednog vikenda, posebno će istraživati ulogu Dejana Stanojevića Denzija u unutarnaprednjačkim sukobljavanjima u Vranju, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskom odboru SNS.

- Glišiću i njegovoj ekipi, koja ima zadatak da disciplinuje unutarstranačke tokove u gradskim odborima, dojavljeno je iz Vranja da iza većine neslaganja i sukoba unutar lokalnog SNS-a stoji glavom i bradom Dejan Stanojević Denzi, sa ciljem da zarad sopstvenog interesa ojača pozicije u stranci i diskredituje one koji mu stoje na putu - ističe u izjavi za InfoVranjske član GrO SNS u Vranju.

Sagovornik Info Vranjskih pruža dodatna objašnjenja vezana za Denzijevo delovanje u «Vodovodu» i lokalnom naprednjačkom odboru.

- Uz pomoć svojih beogradskih veza i mentora, «repova» iz DSS perioda, uspeo je da avanzuje do pozicije zamenika generalnog direktora u «Vodovodu», a oposlio je i funkciju člana Gradskog veća za komunalnu infrastrukturu. Tako se našao u sukobu interesa, kao većnik za komunalnu infrastrukturu i istovremeno zamenik direktora u javnom preduzeću koje se bavi komunalnom infrastrukturom i niko mu ne može ništa - tumači sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS.

Po njegovim rečima, «Denzi ništa ne potpisuje, nijedan dokument u «Vodovodu» niti u Gradu, ali se meša u sve»!

- Denzi je poput onog čuvenog i izdašno reklamiranog margarina, međutim, nigde nema njegovog potpisa, taj ume da se pazi i da čeka svoj trenutak - zaključuje poznati vranjski naprednjak, član GrO SNS u Vranju.

S. Kostić

Komentari

Mantra Denzijeva
"ko je jebo jebo je,ko nije neka grabi poslednjih par minuta"
Sve ostale u vranjskom pravosudju i naprednoj stranci Dejan treba da casti pesmom
Aj pukni zoooorooooooooooooooooooooooooooooooooo
Haremluk leto 2018

Denzijeve pljacke direkcije su dobile epilog na sudu
pola miliona evra mu zaplenili osudili pa vratili na ponovno sudjenje
Zanimljivo da je bio zamenik Djosin u toj istoj direkciji
Zanimljivo da ga je Djosa povukao u Vodovod
Braca su to po parama,Djosa i Denzi perjanice vranjskih naprednjaka

osudjen je i nemoguce je da se oslobodi za krivicno delo pljacke direkcije,da mu se dve godine zamene za oslobadjajucu presudu pa ko god da ga brani.I to sto je sa Djosu u dil i sve svete Djose ovog sveta njemu nemogu da pomognu,on je za vranjance lopov i tacka

Vranjski naprednjaci jesu steciste i sigurna kuca za oberlopove poput Dejana Stanojevica
Nema on nikakvu podrsku Beograda vec licnu i direktnu od strane Slavise Bulatovica i Gorana Djordjevica

Bulatovicevi naprednjaci i otvaranje vrata u stranci lici na otvaranje septicke jame
Vise smrdi kad se prazni nego kad se puni.
Jama jeste puna govana ali ova napredna vranjska jeste lider u Srbiji

Naprednjacko vranjsko udruzenje kriminalaca i lopova jeste dobilo glasove vranjanaca da ih vode provereni kadrovi dokazani na svojim radnim mestima i zadacima.Glasali ste dobili ste.

Denzi imamas podršku stranke SNS-a ...Samo ti popunjavaj rupe i pravi ulice za sad ide ti ok.... Napred Denzi

Djoša, Denzi, Mice, su najvećo šljam u SNS. Ogovaraju, spletkare i zajebavaju sve ostale, samo koriste onog smotanog Aritonovića, izgubljenog Gonzija da Bulatoviću serviraju rekla-kazala. Anta konobar je bio glasnogovornik kod Bulatovića a ova trojka idejni tvorci svih trvenja i svadja u SNS.

OVO SAMO MOŽE ANDONOV DA PISE, SRAM TE BILO ...

Bravo Raso na komentar svaka ti cast cist sljam.

ovu logiku ne razumem-pokrao si što si pokrao,dosta za tvoje krkanje i za deca će ima;pa što se i dalje guraš,što otimaš,uzimaš ljudima i parče hleba i radno mesto,idi druže,putuj,duhovno se uzdigni,bavi se humanitarnim radom

Faca ga odaje da je prevarant, mesetar i da voli pare. Bio je sa Miretom i zavukao ga, bio sa Anticem i zavukao ga, najurio je Bozu iz vodovod i seo na njegovo mesto, blizi se kraj Djosi, Denzi smisljeno i planski to radi, sesce i u stolici Djosinoj zivi bili pa videli.

ovaj slika je kad je sas onog hirurga frankestajna Miceta zario i palio sa dss tad ga raznesose medicinski i direkciju.sadasnju sliku gu stavite.etiketa za govedji gulas.

Apsolutno najveći diletant u sns-u je Đoša! Taj je i doveo Denzija! Taj se u sve meša! Nedelju dana je dobar sa Bulatom, pa se posle okrene Nikoliću, pa posle Gonziju! Taj će da ih sve obrne zajedno i da upropasti sve čega se dohvati.

Ne budite u zabludi, nikoga oni neće da smene. Vučiću i Glišiću odgovaraju takvi, koji zarad ličnog interesa aminuju svaku glupost iz Beograda. Oni će samo Maju Ristić da rastrgnu i stave na stub srama. Njima pametni ne trebaju, odmah ukapiraju ljudi sa kakvom bagrom imaju posla. Ko normalan i pametan sebi može da dozvoli da mu kroke žovot Djoša i sekretarica, Denzi, Aritonović, Anta i ostali polusvet.

TAJ JE BRE OD PRVI DAN GOVORIJA DA GA BOLI UVO ZA STRANKU SAMO SVOJE DU..E DA ZASTITI.

Kakva zbirudija prostakluka, Veličko zvani Julka, greška prirode, blokade, sumnjive smrti beba i pacijenata, hrana se bolesnima služi kao u logoru. Aritonović ima više afera od starleta u rijalitima. Na kraju ga žena išamara sa njegovu partizanku sekretarku. Musa više optužnica ima od svih u Haškom tribunalu. Denzi već lopov sa tapiju, sud rekao svoje. Đoša zaštitno lice pampersa, alkos do bola, zlo koje hoda, hoštapler za sve pare. Anta idejni tvorac svih gluposti koje su se desike (porezi, rušenje trafika, zidanje na zelenoj površini i cincarova zgrada bez dozvole). Na kraju ogranak donjovranjske mafije, Sanja Zlatković (sivi dom), Peša zvani sekvoja, stručnjak za dubice i velikomučenik preosvešteni Neši koji je jednim potezom napravio masakr u sportu i finansijama. Potrošio više nego Rusija za svetsko prvenstvo u fudbalu, komisija kao u Rambuje, oola godine radili i stigli do praziluk i jagnje. Amin.

Kude nadjoste Denzi, najpoštenijeg od svi u naprednjaci?

DENZI NESE TRTI SA ULICE NEGI PRAVIS OD SVOJ STEK VEC OD NASE PARE.NECE TI POMOGNE NISTA KUDE SU PARE GRADA VRANJA ????????

Ovi likovi koji su zajašili ovaj grad i državu, krše nam ljudska orava i pravo na normalan život. Denzi saziva konferenciju da najavi presflačenje ulice, Mice ga još bodri bravoo. Indijanci jedni, ovo su normalne stvari u svetu, da je sve uredjeno, asfaltirano i čisto. Ne pravite nauku od toga i ne ponižavajte nas više. Samo na sebe mislite, sve ste uništili i opljačkali.

Još uvek se vode sudski procesi protiv ovog coveka.Da nije bilo SNS veza i love sad bi bio u zatvoru,jer je prvostepeno osuđen na dve godine zatvora.A,da je ovo normalna država do sad bi bio osudjen minimum na 10 godina.Pitajte ga da li je lokal u Brankovoj ulici koji se vodi na njegovog oca,oduzet od strane države,a Daja plaća zakup državi.Ovakvo oduzimanje imovine od strane države,radi se samo kod najvećih kriminalaca.E,ovakav covek sa pampersmenom(NO ALCOHOL)vedri i oblaci u ovom gradu.NapreDNO!!!Glisicu razbi bandu,lopovsku!

Onoga dana kada su Denziju otvorili vrata stranke, SNS i Bulatović su sebi stavili omču oko vrata.

bote,to otvaranje se platilo,kao i pravljenje onog stepeništa na šetalištu ili izdavanje dozvole za Cincarevu zgradu,ili nameštanje Muse za direktora..to je ustvari politika lokalnog SNS-a,verovatno i na nivou države..radili su to i njihovi prethodnici,ali ovako brutalno i protivpravno i preko leđa najsiromašnijih građana,nije bilo rađeno

Blokada Zdravstveni centar Vranje danas 281.352.646,91

Najnovije vesti

Gde će BOSKE, posle svega? »

Dragan Stevanović Boske, dosadašnji državni sekretar i vođa surdulučkih naprednjaka, pao je u nemilost vrha stranke, i t...
ZutoCvece