GFC V: Vranjanci izdominirali

U Vranju je održan MMA turnir "GFC V" u nedelju uveče u Sportskoj hali. Na ovom turniru publika je imala priliku da pogleda četiri poluprofesionalne borbe i sedam profesionalnih.

Turnir je organizovala vranjska MMA organizacija „Gladiators Fight Championship“ (GFC). Miloš Kostić, jedan od vranjskih „Gladijatora“ i organizator ove sportske manifestacije.

- GFC postaje vec tradicija u nasem gradu, sportska manifestacija koja je do sada punila tribine hale. Gledaoci su imali priliku da jos jednom uzivaju u gladijatorskim borbama iskusnih boraca. Bilo je 11 borbi, od toga šestoro borca iz Vranja , tri iz Bujanovca i dva iz Trgovišta. Naši gosti iz Republike Srpske, Bosne i Hercegovice došli su iz Prjedora i Banaj Luke, ali i širom Srbije Kragujevca. Kruševca, Novog Sada i Niša- naglašava Kostić.

Čast grada domaćina na turniru je branio „Gladiators Team“ iz Vranja. Predstavnici domaćeg kluba su odneli šest pobeda iz isto toliko mečeva.

Miloš Miloševič jedna od trenera domaćih boraca bio je zadovoljan izdanjem njegovih "gladijatora".

- Prezadovoljaan sam celokupnom organizacijom i naravno pobedama naših boraca. Posebno bih pohvalio Predraga Cvetkovića koji je radio sa protivnikom koji je bio i iskusniji i teži od njega, kao i Milana Stanojkovića Zolhana koji je meč dobio nokautom u prvoj rundi. Hvala svim ljudima koji su nam pomogli da sve ovo organizujemo, kao i publici koja je napunila halu i napravila odličnu atmosferu - rekao je Milošević.

U glavnoj borbi večeri Jovan Kadnić Cole pobedio je Mladena Jovanovića, tehnikom gušenja u prvoj rundi meča.

Najnovije vesti

ZutoCvece