GEOKS nastavlja rad PO FAZAMA

Vranjski „Geox“, ili kako se precizno zove PD Technic Development d.o.o. Vranje, obavestio je svoje radnike da se rad firme nastavlja umesto u četvrtak, kako je najavljeno, tek u ponedeljak 25. mja, saznaju Info Vranjske.

Prema ovom obaveštenju, od ponedeljka sa radom počinju zaposleni koji su pre ove obustave počeli sa radom od 4. maja.

Od naredne srede radiće ostali zaposleni koji su prestali sa radom počev od 23. marta, a Stručne službe „nastavljaju da rade po posebnim rasporedima utvrđenim od strane neposrednih rukovodioca“.

- Kako bi se otpočelo sa radom i rizik od bolesti sveo na najmanju moguću meru, mole se svi zaposleni da se po posebnom rasporedu koji će im saopštiti neposredni rukovodioci jave u „Geoks“ kako bi ispunili posebni anketni listić. Anketiranje zaposlenih će se vršiti u četvrtak 21. i petak 22. maja. - kaže se u obaveštenju.

Na kraju, „Geoks“ je još jednom pozvao svoje zaposlene „koji su imali sumnjive kontakte ili imaju bilo kakve simptome koji mogu ukazati na COVID 19 da se bez odlaganja jave nadležnoj epidemiološkoj službi u Vranju te da o utvrđenom stanju obaveste i službu ljudskih resursa kako bi se preduzele mere zaštite stanovništva od zarazne bolesti“.

SSB

Najnovije vesti

NIKA se VRAĆA u politiku »

Dragan Nikolić Nika, poznati advokat i raniji poslanik iz Vranja u čak tri mandata, nalazi se na 18. mestu izborne liste...
ZutoCvece