Gde letuju vranjski političari

 

Vranjski političari ove 2017. letovaće porodično. Trošiće, u proseku, od 300 pa do 800 evra, a neki će voditi računa da izdaci za kupanje u slanoj vodi ne poremete ravnotežu u kućnom budžetu. Iako ima i onih koji su nekoliko meseci ranije uplatili aranžmane, drugi, zbog poslovnih obaveza, ne znaju da li će ove godine uopšte ići na more.

Bivši predsednik Socijaldemokratske stranke Igor Andonov, najviše je uložio. On je 10 dana bio na Rodosu, u Grčkoj, što ga je koštalo oko 2.000 evra.

"Bio sam na desetodnevnom letovanju, preko agencije. Avionom iz Soluna, pa do Rodosa. Baš me zanimaju ovi ostali koji letuju na Leptokariji za 300 evra", sumnjičav je Andonov.

Branimir Stojančić, sekretar Izvršnog odbora Gradskog odbora SPS-a, poslednjih godina sa najbližima provede mesec dana u Banji Koviljači, po tradiciji.

"Posle, obično, idemo u Grčku. Najverovatnije ću na more krajem avgusta. Nisam uplatio aranžman, a ni ovog puta nećemo potrošiti više od 300 do 400 evra", ističe Stojančić.

Zamenik gradonačelnika Nenad Antić još u vek nije letovao ove godine, jer nije imao vremena. Ipak – planira, što opet zavisi od poslovnih obaveza.

"Planiram da sredinom avgusta odem petnaestak dana da odmor, a da li ću uspeti, videćemo. Gledaću, ako odem, da to bude kraća destinacija. Nemam vremena, a i zbog finansija", osvrnuo se Antić i na ekonomski momenat.

Neki od funkcionera su se, ipak, iznenadili pitanjem novinara.

"Al' vam je pitanje, svaka vam čast! Možemo li da dišemo slobodno?! Nisam bila na odmoru i zasad ne planiram još uvek", rekla je portparolka Gradskog veća Zorica Jović.

 

KOMPLETAN TEKST PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANjU VRANjSKIH.

 

 

.

 

 

 

 

 

 

Najnovije vesti

Surdulica: Radnik upalio motore »

Fudbaleri surduličkog superligaša Radnika započeli su pripreme za naredni šampionat u petak 3. jula, prozivkom koju je i...
ZutoCvece