Gde će BOSKE, posle svega?

Dragan Stevanović Boske, dosadašnji državni sekretar i vođa surdulučkih naprednjaka, pao je u nemilost vrha stranke, i to iz više razloga, spekuliše se po naprednjačkim krugiovima na raznim nivoima.

Prvo, SNS je opozicija samo na tri mesta - Surdulica, Šabac i Bujanovac.

U Šapcu se lokalni izbori ponavljaju 3.oktobra, u Bujanovcu SNS može da se nada ulasku u vlast ako albanske partije dobiju mesto u nekom od ministarstava, pa ostaje Bosketova Surdulica, gde naprednjaci nemaju nikakave šanse.

Drugo, Boske je uspeo i da posvađa koalicione partnere SNS i SDPS, tako što je u naprednjačkim tabloidima pustio vest da će on lično zameniti Rasima Ljajića u Vladi.

Naravno, od toga nema ništa, i iako sam Ljajić neće više biti ministar, njegov SDPS će zadržati jedno ministarstvo.

Treće, Boske je sebe video na mestu ministra turizma (zbog "uspešne" privatizacije u Vranjskoj Banji) ili telekomunikacija, samo da bi se na kraju ispostavilo da najveće šanse za to mesto ima Zvezdan Milovanović, visoki funkcioner SNS i vlasnik televizija Prva i B92.

I tako, gde će Boske, ako mu se izmakne i fotelja državnog sekretara, barem još jedan mandat?

Pa, kući, u Surdulicu, da se ne kaže baš - u opoziciju.

NIV

Komentari

On se dobro napljackao stanovi u Bg,lokali, dobila posao zena i svi rođaci na direktorska mesta, plus lova od ugradivanje prodaju pkb, hanplast, i drugi. Plus ucestvovao u provodu šverca cigareta iz Preševa u Mađarsku i još mnogo drugih nedozvoljenih stvari. A sad što smenjuje po Surdulicu bespotrebno. Pravi serif.

Aj molim te objasni mi za taj šverc cigareta. Baš me interesuje kako je i to uspeo.

To je pisala stampa a i nije dzabe isao u Presevo na rucak sa predsednika opstine non stop. Ima i slika sa rucka. A te cigare su bile za sns sverc. Pa to su sve novine pisale u kutije od sokovi cigare na carinu Madarsku. A privatna policija sns obezbedivala do granice. I to se posle zataska.

Molimo javnost da gospodina ne zovu SANGAJKA....covek ima novi nadimak KLISAR.

У Босну одакле је дезертирао.

Covek je uništio privredu na jugu Srbije a i dalje je tu. Strasno

Brate Boske... vidis da si tema svakog dana po dva puta. Ce precrknu koliko mrze ali to je znak koliko si im trn u oku i koliko su nistavni u poredjenju s tobom. A ovamo kad te sretnu kao misevi se kriju ili glume prijatelji... jos pljuju Novicu kako ih unistio. Samo napred

Srpski tribunal tu treba

Biće i tribunala, naravno.
Morace da odmaraju po zasluzi na odgovarajućem mestu i plus da vrate ukradeno.

Daleko mu lepa kuca. Unistio je vranjski odbor svojom pohlepom da bude Ministar. Neka ide kod drugara mu Sciprima u Presevo

Steta sto niko od vas koji pisete komentare nije uspesan ni 1% koliko je i Boske...

Padom Vučića ide u KP dom. Besplatna hrana i stan. Sve po zasluzi.

Hahaha,u Surdulicu i dalje prepucavanja SNS-SPS a nezna se ko je gori i ko je više pokrao,mada mislim da su na lokalu socijalisti pokrali mnogo više

Konobar, daj jednu ljutu!

On je najveći špijun u SNS tj. protiv,, vodje". On toliko pakosti donosi svakodnevno SNS-u, dnevno, ta to cela opozicije ne čini zajedno! Uništava i ražaluje najstarije, najodanije i iskrene naprednjaka i na njihova mesta postavlja ulizice, izdajice i njegove poslušnike sa moralnog i političkog dna, predstavljaju ći ih kao svoje lične prijatelje. Bahati se, krijući se iza Centrale, a što to blage veze s istinom nema. On je lopurda i kinji njegove nameštenika reketirajući ih, a to na mesečnom nivou ide preko 800000 din. Pomerite ga, pa makar stavili i crnog djavola, ovo je najodvratnije stvorenje koje uništava i sopstvenu stranku!

Najnovije vesti

ZutoCvece