Fudbal Zona Jug: Pčinja i Banjčani na vrhu

Na startu Zone "Jug" u 17. kolu šampionata pobede su zabeležili Pčinja iz Trgovišta i Morava u Vladičinom Hanu, dok su Vranjska Banja i Nebeski anđeli igrali nerešeno u gostima, pa su tim iz Trgovišta i Banjčani zadržali prvo, odnosno drugo mesto na tabeli u ovom rangu takmičenja.

Pčinja je u Orašju savladala domaću Budućnost sa 2:1 golovima Savića i Mitrovića i sa tri nova boda i dalje je vodeći tim Zone "Jug" sa 48 bodova.

Vranjska Banja je u Kuršumliji sa ekipom Polet 1980 iz Lapljeg sela na Kosovu i Metohiji igrala nerešeno 1:1, strelci su bili Lazić za domaće i Mihajlović za goste. Iako je Vranjska Banja bili bolji tim sa više izglednih prilika, rezultat je bio miroljubiv, pa su Banjčani i dalje drugi na tabeli sa 38 bodova.

Morava je u Vladičinom Hanu visoko porazila ekipu Akademija 10 iz Prokuplja sa 8:1, najveći doprinos ubedljivoj pobedi dali su trostruki strelci Miloš i Marko Stanković. Posle ovog kola, Hančani su na desetoj poziciji na tabeli sa 21 bodom.

Tim Vojske Srbije Nebeski anđeli remizirali su u Čekminu sa istoimenim timom 1:1 i sa 31 bodom nalaze se na petom mestu na tabeli Zone "Jug".


Najnovije vesti

ZutoCvece