FSS prelomio: Super i Prva liga od 30. maja do 20. jun

Izvršni odbor FSS-a za hitna pitanja doneo je odluku da superligaši i prvoligaši sezonu završavaju sa 30. kolom.

Preostala četiri prvenstvena kola u oba pomenuta ranga takmičenja počeće 30. maja i okončaće se 20. juna.

Play on i play out nisu predviđeni i poslednje 30. kolo biće presudno za plasman na vrhu tabele i ispadanje iz ovih liga.

Vranjski prvoligaš Dinamo na tabeli prve lige zauzima 10. poziciju sa 34 osvojena boda, i u naredna četiri kola dva puta je domaćin a dva puta gost.

Vranjanci nisu u zoni ispadanja i u najboljem slučaju mogu da se probiju u gornji deo tabele, ali bez izgleda da osvoje prvo i drugo mesto.

Izvršni odbor FSS je doneo odluku da su ovogidišnji šampionati u Srpskoj ligi i Zoni završeni 15. marta ove godine sa važećim plasmanom koje su postigle sve ekipe.

U "Zoni jug" se takmiče "Pčinja" iz Trgovišta, Vranjska Banja, tim vojske Srbije "Nebeski Anđeli" i Morava iz Vladičinog Hana.

Ovaj šampionat je završen 15. marta, pa je u ovom rangu Pčinja osvojila šampionsku titulu, Vranjska Banja je na drugom mestu, Nebeski Anđeli na trećem, a Morava na devetoj poziciji.

U Okružnoj ligi Pčinjskog okruga šampionat je takođe okončan 15. marta i neće se nastaviti.

FSS je doneo odluku da se finale kupa Srbije igra 24. juna, dok se utakmice u nižim rangovima neće igrati.

S. Kostić

Najnovije vesti

Korona ne posustaje na jugu »

Epidemija virusa korona ne posustaje u Pčinjskom okrugu, od 106 testiranih uzoraka 18 je pozitivno na COVID 19, što pred...
ZutoCvece