FSS: Antiću osam dana da se izjasni

Žarko Stevanović, predsednik Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, posle dobijanja prijave fudbalera Dinama, zatražio je od predsednika i trenera vranjskog prvoligaša da se izjasni o prijavi fudbalera Luke Ratkovića u roku od osam dana, piše Sportski žurnal.

- To je uobičajena procedura, stigla je prijava fudbalera da je od strane trenera Antića bio izložen fizičkom nasilju, evidentirali smo prijavu i zatražili izjašnjenje od Antića, a postupaćemo u skladu sa raspoloživim dokazima -, objašnjava Stevanović.

Podsećamo, prema navodima igrača Luke Ratkovića i saopštenju Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", Dragan Antić je navodno na meču Super lige sa Spartakom u Vranju, 11. maja, na poluvremenu susreta fizički nasrnuo na ovog fudbalera.

Predsednik Disciplinske komisije FSS je na kraju poručio da će komisija raditi kao i u svakom drugom slučaju, a odluka će biti doneta u skladu sa propisima.

Najnovije vesti

BEV doneo Evropu u Vranje »

Članovi udruženja BEV u subotu u centru grada postavili su ulične biblioteke.Iz udruženja kažu da su na ovaj način pokuš...
ZutoCvece