FS RIS: Morava i Pčinja u Srpskoj ligi

Pčinja iz Trgovišta i Morava iz Vladičinog Hana novi su članovi Srpske lige «Istok», odlučio je Izvršni odbor Fudbalskog saveza Regiona Istočne Srbije na sednici u subotu 11. jula.

Pčinja je pravo igranja u Srpskoj ligi stekla osvajanjem prvog mesta u Zoni «Jug» u sezoni 2019/2020, dok je hanska Morava, iako na osmoj poziciji na tabeli, ušla u viši rang zahvaljujući infrastrukturnim uslovima, finansijskoj stabilnosti i tradiciji.

FS RIS od Pčinje očekuje da na vreme odluči gde će igrati svoje prvenstvene mečeve s obzirom da u Trgovištu ne postoje infrastrukturni uslovi za rang Srpske lige, a predlog je Takmičarske komisije da novi šampionat počne 8. avgusta.

Sve četiri zone imaće po 16 klubova, a u Zoni «Jug» iz Pčinjskog okruga igraće tri kluba Vranjska Banja, Nebeski anđeli i Alakince iz istoimenog sela u opštini Surdulica, osvajač titule prvaka u Okružnoj fudbalskoj ligi.

NIV

Najnovije vesti

Ode i SREĆKO?!!! »

Srećko Pejković, načelnik Pčinjskog okruga, nalazi se pred smenom sa te funkcije, saznaju Info Vranjske.Pejković, inače...
ZutoCvece