FOTO VEST: Šutanovac u Vranju uoči susreta sa Zaevim

Članovi najužeg rukovodstva Demokratske stranke (DS), predvođeni predsednikom Draganom Šutanovcem, boravili su danas na kratko u Vranju.

Oni su na putu ka Makedoniji, gde će imati susret sa makedonskim premijerom Zoranom Zaevim, imali neformalan susret sa vrhom gradskog odbora DS u jednom lokalnom kafiću.

Šutanovac bi u sredu u Skoplju trebalo da se sastane sa premijerom Makedonije Zoranom Zaevim, kako bi razgovarali o situaciji u regionu i odnosima dve zemlje.

Lideri dve „sestrinske socijaldemokratske stranke“, DS i Socijaldemokratskog saveza Makedonije (SDSM), razgovaraće i o uspostavljanju stabilnosti i nastavku dobre zajedničke saradnje, saopštila je DS.

Šutanovac će se sasttai i sa šefom poslaničke grupe SDSM i poslanicima u makedonskom Sobranju, kao i sa najvišim rukovodiocima te partije.

Pored Šutanovca, u delegaciji DS koja je na kratko psoetila Vranje bili su i šef poslaničke grupe Goran Ćirić, internacionalna sekretarka Aleksandra Jerkov, poslanik Radoslav Milojičić i sekretar Goran Jaić.

I.V.

Komentari

Daj boze da pomogne da skinemo ove sa vlasti i lokalno i globalno. A izgleda botovi dobili direktivu da pljuju i zarade sendvic. Ce im se obije o glavu.

Bobi Kapka nema botove, ima samo Pericu, za po jednu kafu, i tolko........... propast, muka, opozicija.......

Celo rukovodstvo za jednim stolom, i na jednoj slici, sta vise reci.....

Najnovije vesti

ZutoCvece