Fond PIO: Ma nije 12, traže SAMO 5000 EVRA

Isprovocirana pisanjem portala InfoVranjskih, da je jednom nezaposlenom licu iz fonda PIO u Vranju, traženo čak 12.000 evra za stalni posao, javila se jedna čitateljka da negira ove navode.

Prema njenim rečima tarifa u Fondu za zaposlenje iznosi 5.000 evra, koliko je njoj traženo.

- Radila sam u «Vodovodu» na određeno vreme i kada mi je isteklo važenje ugovora, ostala sam bez posla. Obratila sam se "naročitoj personi" u PIO Fondu u Vranju, a ona mi je rekla da radno mesto u skladu sa mojom školskom spremom košta 5.000 evra, priča sagovornica InfoVranjskih.

Po njenim rečima, nisam se slučajno obratila tom licu u Fondu PIO.

- Dve okolnosti su me «naterale» da se baš obratim njemu, imala sam neke nade, ali se sve izjalovilo zbog para koje nemam, pošto ispada da kad bi imala novac, to je danas apsolutno sigurno, ne bih bila nezaposlena -, miri se sa sudbinom i surovom realnošću života u Srbiji sagovornica InfoVranjskih.

Izvor portala iz Filijale PIO Fonda u Vranju, pak, navodi da sve zna i da su svi isti, iz svih stranaka.

- Video sam mnogo toga, dolaske posrednika, a iza toga novo lice među zaposlenima, sumnjive razgovore u četiri oka, pa opet, novo lice među zaposlenima, pa zaključujem posle svega, svi su mnogo isti, mislim na ljude iz političkih stranaka, razlike nema, pare, pare, pare -, fatalista je sagovornik InfoVranjskih.

Na kraju ispada da InfoVranjske ponovo lažu, nije da se traži 12.000 evra, dosta je i 5.000 evra.

Ali da se traži, i uzima toliki novac, to uopšte nije sporno. To ne mora da pišu InfoVranjske, to znaju svi, osim onih koji moraju da znaju, političara, policije i Tužilaštva.

S. Kostć - SSB

Komentari

Dekicu sramoto ovog grada. Niko od zaposlenih u fondu te ne gotivi zbog tvoje arogantnosti, bahatosti i bezobrazluka. Podnesi ostavku!

Ovo sve potice od Antu konobara ne moze da se pomiri da je mladji referent i da du svi bolji i pismeniji od najvecu ljigu.

Za srednju školu je 5000e a za faks ide i deset. Za kupljene diplome sigurno i više. Napunise se glavni i direktori od JADAN NAROD. SNS lopovi. Ma za onog psiho je Zaklina Tatalovic. Ali on ne odgovara.

Zato nam propada drzava. Narod glasa za te debile a onda im ti debili traze pare za zaposlenje

Mogla si u Geox a ne na drzavni jasle da ziviš i da oseti šta je norma i kad se ide u WC. A ne navikliate da dorucak traje po 2 sata i šetate po grad

Pa to ti tvoj vodja doneo u Srbiju,da ima narod za leba. A za ostalo, ne treba,crkni narode,preživljavaj.

A tvoj prodao predsednika, fabrike, Generale, teroriste i neli vi dadoše još Dinkićevi 1000 evra

Taj Dinkic je na vlasti sa Vucicem. Njegov licni savetnik.

kad ce kuke i motike da rade?

Oduvek je bilo 3-5 hiljade... I Anta si kupi kola i stan takoj... A i onaj Trajković Žuća.

Znam čoveka kome su tražili 10.000eUra,
završio državni fakultet a niko neće da ga zaposli jer ima "najveću školu" !
Ne znam kako je uspeo da se snadje za eUrići ali KUPIO je radno mesto :(

Pa sto su 10 000 evra? Kredit li ne moze da se digne? 170 evra ga ispada mesecno ako radi 5 godine. A plata mu nije ispod 800.

Policija, tuzilastvo nista, oni u Vranje ne postoje. Ne citaju novine i portale.

Postoje i primaju platu

PIO sram vas bilo!
Bruke jedne a posebno i naročito ti,, posebna osobo,, Dolijaćete, garant.

vrana - vrani ne vadi oci tako da te takvih lopina biti zauvek u nasoj truloj drzavi
Jer se sistem ne trudi i bori ga postanemo normalna drzava vec sve ide po sistemu ja tebi ti meni...a narod ko jb ne ispasta

Nije do Dekica. Nije crveni poletarac izmislio korupciju, pu-pu daleko bilo. Oduvek je bilo 5.000 ,od marke do evra, od postu do PIO. Ova zemlja pluta na smetlistu korupcije,bitangi I politickih kriminalaca oduvek. Vranje je teska mocvara za sirotinju I ovde je lako biti "uspesan" advokata,leksar,politicari,bizMismen itd itd. Burzujsko Vranje vise ne postoji. Sopovi su ga unistili a ostali doseljeni dokusurili. Odavno sam otisao Iz te balege. I ponovo se rodio. Narod u VR nije u stanju da razume sta mu se radi. Kao ovca kad se ojagnji pa blene sta je to uradela. Kad vam ga nema Mire,tu je Zoran A. Vecito tavorite sa lopovima jer nemate kapaciteta da podignete glave koje su vam duboko u guzicama tzv politicara tj politikanata. Duh poturice vas izjeda I nece stati jos dugo. Do poslednje kapi znoja postenih dosljaka. A poletarac Dekic je poootpuno nesposoban idiot. Da ne bese skojevac tate, nista od njega. Mali je nabusit, jer pojma nema sta treba zapravo da radi. A oce i za paru da se uvati. Dok god crveni ne nestanu, necete da progledate. Nisam rekao da je SNS cvecka,da se razumemo.

Zene sa fakultet I visu skolu rade u proizvodnju od normu. Pa idi I ti draga gospodjo, zasto da placas radno mesto.

Najnovije vesti

Tončev U VLADI, Boske VAN »

Novica Tončev, potpredsednik SPS i poslanik iz Surdulice, biće ministar bez portfelja u novoj vladi, nezvanično saznaje...

Umorni vršilac dužnosti »

Da naprednjaci (retko) znaju šta rade, naročito kad je u pitanju vranjsko zdravstvo, pokazuje i najnoviji primer.Naime,...
ZutoCvece