FK Dinamo: Težak ispit u Kragujevcu

- Dinamo u Kragujevcu dočekuje jedna od najboljih ekipa u ligi, to će biti težak ispit za naše fudbalere, ali trudićemo se da se vratimo neporaženi -, najavio je na konferenciji za novinare vranjskog prvoligaša Nikola Stojanović, pomoćni trener Vranjanaca, pred susret devetog kola Prve lige između Radničkog 1923 i Dinama na stadionu u Šumaricama.

Stojanović se u odsustvu šefa stručnog štaba Dragana Antića osvrnuo na brojne probleme u klubu.

- Pritisli su nas brojni i teški problemi, igrački, bez povređenih Stevanovića, Orlića i Ćirkovića, posebno finansijski, jer nismo sigurni da li ćemo uopšte krenuti na utakmicu -, jadikuje Stojanović.

Pomoćnik Antića nagoveštava tim od raspoloživih igrača.

- Igraćemo s onim igračima koje imamo, vratio nam se povređeni štoper Zlatković, a tu je i vezista Nedeljković. Loše je što olako primamo golove, a na drugoj strani, bez para smo za bolje igrače. Protiv Jagodine podlegli smo pritisku moranja, pa su Jagodinci bolje otvorili meč i slavili -, konstatuje Stojanović.

Nikola Stojanović je na kraju rekao da su se na igrače i ceo klub osetile negativne posledice događaja sa automobilom Dragana Antića Recka.

- Šef struke je deo ekipe, porodice, pa su igrači emotivno reagovali, što takođe predstavlja vid pritiska na njih i klub u celini -, istakao je Stojanović.

Pred susret u Kragujevcu, Radnički 1923 je na drugom mestu na tabeli Prve lige sa 20 bodova, dok je Dinamo poslednji, na 18. poziciji sa svega tri osvojena boda.

Utakmica između Radničkog 1923 i Dinama igra se u Kragujevcu na stadionu u Šumaricama, u subotu 3. oktobra i počinje u 15 sati.

Najnovije vesti

Trofazna distanca »

Dok nadležni apeluju na poštovanje protivepidemijskih mera, a neki od njih deci slave rođendane u zatvorenom, i u javnom...
ZutoCvece