FK Dinamo: Svim snagama na Železničar

Dragan Antić Recko, šef stručnog štaba vranjskog Dinama, pred susret 10. kola Prve lige sa ekipom Železničara iz Pančeva, ne skriva žalost što Vranjanci moraju da igraju bez prisustva publike na stadionu "Jumka".

- Apelujem na savez, na krizni štab, bez publike fudbalska igra gubi smisao, žalosno je igrati pred praznim tribinama, to za Dinamo nije dobro, jer imamo brojnu i vernu publiku. To je hendikep za naš klub i na nedeljnom meču sa dobrim timom Železničara protiv koga je i osvojen bod značajan, iako su nam bodovi neophodni zbog nastvka šampionata u proleće -, jadikuje strateg Dinama zbog igranja mečeva bez publike.

Strateg Dinama ukazuje na kadrovske probleme u standardnoj postavi.

- Mladi Stojanović se još nije oporavio, a potreban nam je, Veškovac je povređen, a Radočaj ima kartone. Ipak, sreća je da se vraća golman Orlić, a možda će igrati i kapiten Stevanović. Dakle, suprostavićemo se Pančevcima sa onim što imamo, igraćemo bez srljanja, jer ne bi smeli da izgubimo ovaj meč -, smatra trener Antić.

Po Antićevim rečima, «finansijski problemi se u punoj meri odražavaju na stanje u ekipi».

- Teško je igrati pod pritiskom problema finansijske prirode, Grad nam je za ovu godinu isplatio sve što je predviđeno, pa smo u problemu kako da otputujemo na mečeve u gostima. Imali smo u dosadašnjem toku dobru igru, ali ne i rezultat, pa sam ubeđen da bi pred našom publikom i bez problema sa finansijama sve bilo mnogo bolje -, ocenjuje Antić.

Šef struke Dinama je na kraju izrekao pohvale na račun suđenja u proteklim utakmicama.

- Suđenje je bilo odlično i izuzetno korektno, ali smo na nekim susretima sami sebe pobedili, greškama u prekidu i u odbrani -, zaključuje trener Dragan Antić.

Pred utakmicu sa Železničarom Dinamo je prikovan za dno tabele sa svega tri osvojena boda, dok su Pančevci osmi sa 13 bodova.

Susret između Dinama i Železničara igra se u nedelju 11. oktobra na stadionu "Jumka" i počinje u 15 sati.

Komentari

Kad tolko volis Dinamo ti I tvoja dva sina odreknite se neoliko plata da se malo konsolidujete pa napred u slavu

Da ste malo upuceni znali bi da je Milos tamo za mininalac a Marko jos od super lige ne uzima nista. Za Recka tvrdim odgovorno da uzima svaku drugu, trecu platu. Ali carsija je to... dezinformacije se sire kao koronka

Jos malo i ce ti poverujem u pricu tj lepu bajku

Šefe samo jako u nedelju da očukamo toj i krenemo u nove pobede, mora da najuriš neki igrači i pojedinci iz upravu što te ozbarav, znaš gi ti koji su prvi je Mance.

Najnovije vesti

ZutoCvece