FILMSKA TRKA na PISTI u Crnom Lugu

Dvojica žitelja Crnog Luga, sela udaljenog od Vranja sedam kilometara, upustila su se u rizičnu trku svojim vozilima, a taj «reli» okončao se povredama obojice vozača koje nisu opasne po život, saznaju InfoVranjske.

- Vlasnik «BMW» i vlasnik «mini morisa», čiji je motor pojačan, rešili su da oprobaju startnost svojih vozila trkom na putevima u ataru sela Crni Lug, što je okončano sletanjem oba automobila u njive i povredama vlasnika - kazuje sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, neobičnom «reliju» prethodilo je nadgornjavanje dvojice vlasnika pomenutih vozila oko njihove startnosti».

- Vlasnik «BMW» nije mogao da prihvati tvrdnju vlasnika «mini morisa» da je njegov «abart» jači od «Nemca» u smislu «da «Englez» nema šta da traži u poređenju sa nemačkim vozilom. Pao je predlog da se uvere u svoje adute na «trkačkoj stazi» - detaljiše sagovornik InfoVranjskih.

Sagovornik portala, na kraju, nije znao da kaže ko je bio pobednik ovog neobičnog, ali i opasnog «relija», «BMW» ili «mini moris abart».

- Znam samo da su obojica gubitnici i da je sve moglo i mnogo tragičnije da se završi - upozorava sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Seljacka posla te selske kamikaze i ovde po gradu vrsljaju ali da ima policija sa radarom u gradu cesce drugo bi bilo,posebno pojedini TAXI nazovi vozaci i oni iz Bujanovac obicne prostoce.

prvo i osnovno ovo se sve odvijalo u s.Krsevica a ne u Crnom lugu, a ovo pisem tebi neobaveston ali zato znas da vredjas seljake a i sam si seljak po nacinu izrazavanja.sramota bre govodo.

Mirko prostoco,nije bitno gde je bilo ako su za trke prostoce neka idu na stazu,a ja postujem domacine seljake ali ovo su ovi ko i ti goveda koja prave nerede po gradu i putu koje bre trke nije ovamo nego tamo,bas si glup u pitanju je bezbednost ljudi na to mislim ne na postene seljake.

Bujanovcani li su seljaci? Ti iz koje si selo?

Ne postoji nikakva pista u Crnom Lugu i ne znam samo odakle vam izviru ovakve nebuloze.

Danijel mislim na piste zvanicne za trku ne budi toliko smesan,ali to prostacko dokazivanje sa nekim krsevima od nazovi kola ne odobravam da nalete na neduzne vozace i sl.

Slavomire ti kao da prepricavas Paklene ulice 10... :D Koja si ti Slavomire budala....

Novinarstvo otislo u k... C.. Niti su zitelji Crnog Luga, niti su se tamo trkali, nezgoda se desila na putu Ristovac-Krsevica, automobili Bmw i Micro-smart.. Pojma nemate.

Neje mini moris nego smart.i nesu se trkali nego je nešto drugo u pitanje

Ja kolko se razumem,mini moris nosi od bmw-a motor.A abarth je uglavnom fiat.Sta li pisete gluposti,sto se brukate bez veze.Informisite se lepo pa bar kad lupate,da ima smisla nesto.

Najnovije vesti

ZutoCvece