Film o turističkim potencijalima opštine Bujanovac

Sredstvima  Ministarstva, trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, u utorak 30. maja na području opštine Bujanovac počinje snimanje  filma o turističkim potencijalima tog kraja, koji će biti emitovan  u okviru serijala RTS „Lepša strana Srbije“.

Koordinatorka u Turističkoj organizaciji Bujanovac (TOB) Ljiljana Andrić, otkriva da će film trajati 30 minuta.
"Televizijska ekipa će u naredna dva dana, zajedno sa predstavnicima Turističke organizacije, posetiti manastir Sv. Prohor Pčinjski, arheološko nalazište Kale u Krševici, objekte seoskog turizma, etno restorane i mini hotele na teritoriji naše opštine.

Kao i staru džamiju u selu Biljača, Bujanovačku banju, Muzičku školu,  Bujanovačko  jezero i fabrike za proizvodnju mineralne vode.

Uz to, planirano je i snimanje  nastupa ovdašnjih kulturno umetničkih društava kao i autorskih dela  Udruženja Vredne ruke", kaže Andrićeva.

U Turističkoj organizaciji Bujanovac, koja je ove godine uspešno nastupila na nekoliko sajamskih manifestacija u zemlji i inostranstvu, ukazuju na ogroman značaj ovog poduhvata, kojim će biti predstavljeni turistički potencijali bujanovačke opštine.

Film će, kako očekuju, moći da koriste i za prezentaciju  na predstojećim sajmovima.

 

Najnovije vesti

ZutoCvece