EVO ZAŠTO IH PLAĆAJU PARAMA GRAĐANA: Zbog koga se krije HAPŠENJE BEZBEDNJAKA?

TV Vranjska plus, za koju se (osnovano?) pretpostavlja da je reč o partijskom mediju SNS-a, jedini je medij na jugu Srbije koji nije objavio vest o hapšenju pripadnika Sektora za vanredne situacije u Vranju zbog sumnje da su uzimali mito od većeg broja privrednih društava.

Izvor Info Vranjskih iz Gradskog odbora SNS pretpostavlja «da se medijska uzdržanost naprednjačke televizije može objasniti samo na jedan način».

- Još nisam identifikovao uhapšene pripadnike Sektora za vanredne situacije, ali sam iz kraćih kontakata sa pojedincima zaposlenim u TV Vranjska plus zaključio da su u pitanju i «naši» među uhapšenima, pa je verovatno naloženo ovoj televiziji da se uzdrži od vesti o hapšenju kadrova iz pomenute službe - hipotetičan je sagovornik InfoVranjskih.

Zanimljivo je da su i režimski i plaćenički mediji izvestili o ovom hapšenju, doduše kratko i bez ulaženja u detalje, a da partiijska televizija nije želela, verovatno, da uznemirava svoje gledaoce.

Podsećamo, trojica pripadnika Sektora za vanredne situacije u Vranju uhapšena su pre tri dana po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, a po osnovi sumnje da su uzimali mito od većeg broja privrednih društava navodeći ih da elaborate o zaštiti od požara rade isključivo kod jedne firme, ali i za mito prilikom overavanja elaborata i davanja saglasnosti.

S. Kostić

Komentari

Krije se zbog vrha piramide

Pitajte ga dragana kako je prevario ljudi,drugara u selo za pare.Zna on o cemu ja pricam.Nema tu fajda bezbednjace za vanredne situacije.

A ko pa vas plaća i čime? Na pomen nekih imena se us..... u gaće......

Ovaj smesko od direktora takozvane televizije je sumorna slika nase stvarnosti. To je olicenje vlasti sns, dotakli smo dno!!!

Čovek završio fabus i platio 50000 pomoć za glasanje za sns. Zbog radno mesto a pre toga radio u privatnu štampariju. Ima čovek znanje za tv. I za rukovođenje. HA ha ha......

Najnovije vesti

ZutoCvece