EPS blokirao račun Grada Vranja!

EPS je blokirao račun Grada Vranja zbog velikih obaveza koje lokalna samouprava ima za utrošenu električnu energiju, saznaju InfoVranjske.

- Iznos obaveza mi nije poznat, ali se zna da je EPS blokirao račun Grada i doneo lokalnoj vlasti (ne)očekivane probleme na polju normalnog funkcionisanja same gradske vlasti, ali i javnih preduzeća i ustanova koje direktno zavise od gradskog budžeta - saopštava sagovornik InfoVranjskih iz Gradske uprave.

Po ovom izvoru, «neizvesna je dužina trajanja blokade računa Grada».

- To za sada niko ne može da precizira, pregovori su u toku, pa dok se račun Grada Vranja ne odblokira, javnim preduzećima i ustanovama predstoji «strpljenje» za isplatu plata, mada, kako čujem, već ima negodovanja zaposlenih, ali se direktori ne oglašavaju, jer je to opasan rizik za njihov položaj - smatra sagovornik InfoVranjskih.

Poslednja blokada računa Grada Vranja još jedan je pokazatelj da lokalna vlast ima problema i sa rashodnom i sa prihodnom stranom budžeta.

- Mislim da je zbog toga povučen nepopularan potez od strane gradske vlasti, enormno uvećanje poreza na imovinu vlasnika kuća sa okućnicom, što izaziva nesmanjeno nezadovoljstvo građana Vranja - upozorava sagovornik InfoVranjskih iz Gradske uprave.

S. Kostić

Komentari

TAKO JE IDEMO,SAMO JAKO

Битно да Цакана ће урла за 5000 евра.

Porez na imovinu treba da se veže za prosečnu platu u gradu ili opštini. Ovo je pljačka. Koliko je samo praznih kuća u gradu, a koliko na prodaju. Teraju narod iz Vranja.

E moj Gonzaro ti si i najgluplji i najpokvareniji i najnesposobniji i najveci lopov u istoriji Vranja. Gradonacelnik koji svaki dan urusava sistem u ovom gradu, seljacko nenajedeno. Vazno da sa tvog prijatelja Nesija idete da jedete divljac kod ljudi koje zaposljavate nezakonito i to nepismene, a jurite sa posla ljude sa drzavnim fakultetskim diplomama. Najgori ortoped i najgori gradonacelnik i najgori covek Gonzara.

Najnovije vesti

Napadnut sajt Info Vranjskih »

Portal Info Vranjskih napadnut je u utorak oko 13 časova i nije radio naredna dva sata. Uspešnom akcijom naših veb maste...
ZutoCvece