EKSTREMNA NEBRIGA: Kosovska opasna po život

Ulica Kosovska, jedna od najprometnijih u Vranju, nečijom ozbiljnom nebrigom veoma je opasna za sve učesnike u saobraćaju.

Loše renoviranje ove ulice od nje je učinila nebezbedno mesto i za automobile a još više za pešake.

Ulicu opasnom najviše čini blizina OŠ „J. J. Zmaj“ i OŠ „Branko Radičević“, jer učenici ovih škola svakodnevno prelaze ovu ulicu prepušteni sami sebi, pošto saobraćajnih znakova i druge signalizacije ili jednostavno nema ili je postavljena tako da učesnicima u saobraćaju daje lažne podatke.

Da se radi o nebrizi pokazuju i ove fotografije, gde se pešački prelazi jednostavno ne raspoznaju, bez obzira na znake koji signaliiziraju da bi morali da budu baš tu.

Ulicu svakodnevno prelazi na hiljade vozila i pešaka, i samo puka sreća štiti učesnike u saobraćaju od mogućih nezgoda.

Ima li ko ovome da stane u kraj, pitanje je sad?

Komentari

За време последње реконструкције,одговор тадашњег техн.директора Жикице на очигледни фушерај је био,парафразирам:"Што ће радимо следећу годину, ако би све направили како треба." Тако аде сва јавна предузећа,нарочито ови што фарбају пешачке прелазе.Фарба најјефтинијс,нестане за 10 дана. Пљачка!

Najnovije vesti

Tončev U VLADI, Boske VAN »

Novica Tončev, potpredsednik SPS i poslanik iz Surdulice, biće ministar bez portfelja u novoj vladi, nezvanično saznaje...

Umorni vršilac dužnosti »

Da naprednjaci (retko) znaju šta rade, naročito kad je u pitanju vranjsko zdravstvo, pokazuje i najnoviji primer.Naime,...
ZutoCvece