EKSTREMNA NEBRIGA: I Bore Stankovića OPASNA PO ŽIVOT

Ekstremna nebriga vlasti prema saobraćaju u Vranju već dostiže zabrinjavajuće razmere.

Akcija Info Vranjskih u kojoj se pokazuje odnos lokalne samouprave prema bezbednosti građana u saobraćaju jasno se vidi i na primeru ulice Bore Stankovića.

Jedna od najprometnijih ulica u gradu nema ni jedan jedini pešački prelaz koji bi bi ne samo jasno, nego na bilo koji način obeležen, i po sebi prestavlja opasnu zonu za bilo kakav saobraćaj.

To što nema saobraćajne signalizacije u ulici Bore Stankovića po sebi je veoma opasno, ali, lokalna vlast je dozvolila i da bočne, izlazne ulice iz ove glavne nemaju kolovoznu signalizaciju.

Kakav je odnos vlasti koja snima video spotove o bezbednosti saobraćaja u stvarnosti vidi se i iz činjenice da je ulaz u Dom zdravlja Vranje upravo ovakav kao na slici.

Situacija u narednom delu Bore Stankovića nije ništa bolja. Nema pešačkog, a ima škole, ima radnji, ima potreba građana.

Samo, to se lokalne vlasti ne tiče preterano. Da je se tiče, veroatno bi nešto i preduzela.

Ulica Bore Stankovića trebalo je da se nanovo gradi 2016. godine, pa naredne, pa naredne.

Lepo, samo do tada nekako valja i preživeti.

Komentari

U toj ulici vreba opasnost na sve strane. Ne znas dal` je veca od pesackih prelaza ili od doma zdravlja

Udare te kola pa te leci Velickovic..dobitna kombinacija

A ko je dao dozvolu ovom mafijašu da gradi zgradu pored bolnice i sa izlazom na ulicu gde trebaju da budu dve trake kao bulevar Bore Stankovića?! Neka se malo inspekcija pozabavi tome šta je prioritet za grad i za najprometniju ulicu u gradu!

Dozvolu izdao Prota sa genijalnim resenjem bez prosirenja ulice u sprezi sa Bojketom.

Ili je mozda gradjevinska mafija koja ponovo jase na celu sa porodicom Antic. ;-)

Molim vas ako neko vidi kamion vodovoda kako popunjava rupe peskom...upravo je sada u Filipa Filipovica...neka snime pa neka posalju ili okace na fb.da vide ljudi kako naprednjaci peskom umesto asvaltom popunjavaju udarne rupe....sramoti nema kraja..i onako su nam ulice prljave....dziberi naprednjacki

Najnovije vesti

Pao sa motora u Karađorđevoj »

U četvrtak pre podne u ulici Karađorđevoj dogodila se saobraćajna nezgoda sa, nažalost, teškim posledicama.Vozeći svoju...

Ode Neši u direktore!? »

Nenadu Đorđeviću Nešiju, gradskom većniku za sport, predstoji direktorska fotelja u «taze» javnoj ustanovi «Sportski obj...

Smiljče NOVA šefica SNS BOTOVA »

Smilja Antić, nedavno za stalno zaposleni kadar naprednjaka u kabinetu gradonačelnika Milenkovića, preuzela je i "šefova...
ZutoCvece