EKSKLUZIVNO: Boske uz gradonačelnika, Bulatović u autu

Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i koordinator SNS za Pčinjski okrug, definitivno se priklonio frakciji u GrO SNS u Vranju kojoj pripada gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, tvrdi u razgovoru za InfoVranjske izvor iz redova vranjskih naprednjaka.

Slaviša Bulatović, predsednik GrO SNS i narodni poslanik, ovakvim razvojem događaja konačno je ispao iz položaja da i dalje odlučuje o «životu i smrti» u Vranju.

- Boske je stao uz gradonačelnika, to je njegovo konačno opredeljenje vezano za odnose u SNS u Vranju. Stevanović nije zaboravio Bulatovićev gaf od prošlog leta, kada se «ogrešio» na račun njegovih interesa, dok se, na drugoj strani, priklonio gradonačelniku Milenkoviću koji uživa veliki ugled u centrali stranke - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Na ovakav ishod, osim navedenih motiva, uticala je i tzv «surdulička linija» u Srpskoj naprednoj stranci.

- Surduličani su naklonjeni Milenkoviću, posebno Srećko Pejković, načelnik Pčinjskog okruga. Surdulički naprednjaci su zamerili Bulatoviću na bliskim vezama sa delom SPS-a u Vranju, mada su bili na istim pozicijama u stavu prema Novici Tončevu, sada ministru u Vladi Srbije. Konačno, Stevanović ne «miriše» socijaliste, pa ga je svojim uzdržanim stavom prema socijalistima «kupio» gradonačelnik Milenković - smatra sagovornik InfoVranjskih.

U GrO SNS sa nestrpljenjem iščekuju konkretne posledice Stevanovićevog opredeljenja za Milenkovića i otklon od poslanika Bulatovića.

- Boske je, to svi znamo, izgubio pozicije u centrali SNS u odnosu na protekli period, tome je doprineo i poraz surduličkih naprednjaka od Tončeva na izborima 21. juna. Ipak, kada su u pitanju odnosi u SNS u Vranju, svakako će biti konsultovan, što će biti dobro za gradonačelnika Milenkovića, a loše za poslanika Bulatovića - ističe sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Boske je onda prolupao ili pokazao koliki je politicki diletant. Da stanes iza čoveka koji se krije ispod suknje žena, on se okružio ženama, kao što su nekada guske korišćene za odbranu Rima, pa ne proviruje iz kabineta, ko mišče. Svi ga traže i jure a on izigrava neku veličinu, zaljubio se sam u sebe, a manji od makovog zrna, svestan da za šta god se uhvati propada. Gradski park, Bore Stanković, Pozorište, fontane, trgovi i sve što je zamislio, od grada napravio njive koje okopavao po Donje Vranje i Trgovište.

BOSKE,
Dokle ćeš više dozvoljavati da te sa ovakvim naručenim tekstovima zajebava SANDI bolesnik. On bre urniše i Gonzi ja i Bulata i SNS. AJ ŠTO Gonzi nekapira a će ukapira a tad će bude kasno, kako bre tebi nije jasno da ti se u grad za sve SANDI pita. Rasturili bre SNS pred oči čoveče

Sad su vam svi krivi kada ste uvideli da vise ne postojite u sns. Bulatova struja polagano se gasi, mozete i djonove da lizete Bosketu, nece vam uspeti, proslost ste. Zivi bili pa videli.

Botovi Djosini ne kukajte vise, procicete kao Milo u Podgorici. Dosta su krale i bahato se ponasale vase vodje, apsana im se smesi.

Španska serija i malograđanska sapunica. Gde su pare tome sam naklonjeniji. U svakoj normalnoj i uređenoj zemlji, do tančina bi im se ispitalo prvo poreklo imovine a onda i učinak rukovođenja. I jedan i drugi imaju kapacitet da uspešno vode mlade izviđače i ništa više od toga. Sve ostalo je samo lični interes, procenat i zamajavanje naroda.

Bravo bre Svetlana,to je to

Sto se Djosa ne povuce, nego mnogo velik procenat, svi direktori javnih preduzeca su u opasan procenat i zato grebu na sve strane da ostanu na funkcijama. Ko gleda narod bitno je svoj dzep da gledaju.

boske skroz si prolupao bulat je bulattttt

Dace vam Boske ko je prolupao, da li on ili vi poltroni Bulatovi neskolovani.

boske skroz si prolupao bulat je bulattttt

Ovaj Gomzi je delic ogromne manjine iole pismenih u sektu. Zato je tako. Inace ne puca od inteligenciju, nit je ne znam kolko sposoban. Kad je frka, opredeli se za cutanje ili "sutra o tome" ...dok se raspita kod popametni,ne zuri kad odlucuje,oce da se fati za pare,pardon parite . Ovaj konibar je prostak za njega, malka se namazao za ovo vreme po beograd I sd moze da prodava na ovija banditi po sns m za bubrezi. O inteligenciju necemo, nema sto da se kaze. Doslo i ono do vlas' pa sg jasi jbga. Ista su g od onoga na vr k do ovija. Copy-paste.

Dragan Stevanović još vida rane koje su mu naneli njegov šef AV i zakleti neprijatelj NT, njegov odbor u Surdulici je u totalnom rasulu, niko s nikog nije dobar.

Nista nije ni odbor u Vranju bolji. Dve struje, jedan klan Djosin i Bulatov protiv Srecka, Gonzija, Pesu. Videcemo uskoro ko ce da ispliva a ko ce da se vrati odakle je dosao. Vranje Vranjancima.

Od kad je Srecko protiv Bulata p ado juce su zajedno bili,gde Bulat tu i Srecko.

Najnovije vesti

ZutoCvece