DVERI u Vranju osudile izjave svog poslanika

GrO Srpskog pokreta Dveri u Vranju ogradila se od neprimerenih izjava narodnog poslanika iz svojih redova Srđana Noga, i smatra da su javni istupi u radikalsko - naprednjačkom stilu neprimereni visokom funkcioneru jednog Pokreta koji baštini porodične, hrišćanske i antifašističke vrednosti.

- Gospodin Nogo je dobro upoznat sa programom pokreta Dveri i sa vrednostima za koje se mi zalažemo. Zbog čega je nakon svih ovih godina odlučio da te vrednosti pogazi istupajući u javnost ocenama da bi "neko zbog nečeg trebalo da bude vešan", to ostavljamo na analizu disciplinskim organima stranke. Mi se pridružujemo oceni predsednika Boška Obradovića, da je, bez obzira na ozbiljnost problema sa velikim prilivom migranata, na koje je ukazivao Srđan Nogo, ovakav javni istup za svaku osudu - kaže se u saoštenju Dveri Vranje.

Ocenjujući da na političkoj sceni Srbije, pa i Vranja, već ima dovoljno cirkuzanata i skandal majstora, mahom iz stranaka koje su na vlasti, ili onih koje vlast indirektno podržavaju, Dveri napominju da ne žele da budu „deo tog političkog brloga“. - Želimo da budemo vesnici jedne nove političke kulture, kulture dijaloga i razmene argumenata sa međusobnim uvažavanjem svih aktera na političkoj sceni. Zbog toga želimo da uputimo izvinjenje svima koje su ove izjave pogodile, a pre svega našim glasačima i simpatizerimama, koji od nas očekuju da budemo drugačiji od onih protiv čije diktature se borimo - kaže se u saopštenju koje je potpisala Informativna služba GrO Dveri u Vranju.

Ovim povodom saopštenje je izdala i SNS, ali to saopštenje nije dostavljeno redakciji Info Vranjskih, pa nismo u mogućnosti da o tome obaavestimo građane.

Komentari

Sad ste me razocarali. Sta je covek rekao? Ako, znaci ako je potpisala, onda kazna za izdaju. Jeste gruba odredba kazni ali je coveku vise preko glave ovih zlotvora.

Begaj bre vas je stvorila drzavna bezbednost da majere ljude. Nogo je jedini rekao ono od cega se banda najvise plasi. Ko vam predsednik u vranju? Deda mu je bio glavni oznas i udbas. Slucajno? Ne bih rekao.

Najnovije vesti

Veliki požar u centru grada »

U ponedeljak je u centru Vranja u jednoj privatnoj kući izbio ozbiljan požar, saznaju Info Vranjske na licu mesta.Požar...
ZutoCvece