DVERI: Sudski dokazano da je VUČIĆ LAŽOV

Vranjski odbor Pokreta Dveri u Vranju izdao je u sredu saopštenje ovodom sudske odluke protiv Aleksandra Vučića, a po privatoj tužbi predsednika Dveri Boška Obradovića.

Saopštenje prenosimo u celini.

- Vest od velikog značaja za Srpski pokret Dveri, a možda i još većeg za građane Srbije u celini, odjeknula je na svim slobodnim medijima u Srbiji i regionu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osuđen je od strane Prvog Osnovnog suda u Beogradu zbog povrede ugleda i časti predsednika Dveri Boška Obradovića i dužan je da isplati iznos od 200.000 dinara, plus kamate.

Aleksandar Vučić je tako postao prvi predsednik u istoriji koji je osuđen za vreme obavljanja predsedničke dužnosti.

On je naime gostujući u emisijama na Pinku 13. i 16. februara 2019. godine Obradovića nazvao “lopovom, secikesom i fašistom”, što je sud ocenio kao lažnu izjavu u cilju povrede ugleda i časti.

Ova presuda je jako bitna za Srpski pokret Dveri i predsednika Boška Obradovića i njegovu porodicu, jer je konačno dokazano da su sve optužbe od strane predsednika Srbije i njegovih sledbenika jedna velika kampanja laži u uvreda i da političko delovanje Dveri nema nikakvih dodirnih tačaka sa fašizmom.

Ono što je možda još bitnije u širem kontekstu i za sve građane Srbije je da je konačno sudski dokazano da je aktuelni predsednik Srbije lažov.

Možemo u sklopu političke kampanje da čašćavamo jedni druge raznim epitetima, ali od juče postoji zvaničan dokument, sudska presuda, koja potvrđuje da je Aleksandar Vučić LAŽOV.

Interesantno je da o ovoj, po mnogo čemu, istorijskoj presudi, nema ni reči na režimskim medijima.

Ali to i ne čudi, jer dokaz da je Aleksandra Vučić, koji je neformalni urednik svih tih medija - lažov, dokaz je i da su ti mediji samo glasila za širenje njegovih laži, obmana, prevara i uvreda svih onih koji se usuđuju da javno kažu da je car go – kaže se u saopštenju koje je potsala Informativna služba Dveri u Vranju.

Komentari

Toj se znalo i bez sudjenje. Ali da znaete naredne dve godine ima ni bude bolje! Ali nema koj da ga promeni svi ste "sterilini", vec ste ne izigrali... neki cak i vise puta! Tako da ne verujem da ce ga promenite vodju dok ne dodje neki Dritan ili Stanivukovic!

Slažem se sa Vama. Gde će ovaj nešto da ga promeni, čovek nema ni program. A i da ima, ovaj naš koga i ja baš nešto ne preferiram ima da vlada još 20 god minimum. Pljuju ga po ovim društvenim portalima, prete tipa "gotov je" i te fore. Jer sve što se desi i u Singapuru, država naša je kriva, narod se podelio itd itd i samo uvrede i ništa više. Tako se vlast ne smenjuje, to i laici znaju. I to ne preko interneta jer tu svako može biti i japanski car!

Dragi Momcilo
Nikon nije do zore, a kako,li 20 godina. Moram da te razocaram da ce biti smaknuti sa vlasti mnogo mnogo brze nego stoni ocekujemo. Zdravlje. Videces.

Ono sto smo svi znali sada je i sud potvrdio.

Najnovije vesti

ZutoCvece