DVERI: Lažna borba SNS-a protiv korupcije

Sprski pokret Dveri iz Vranja otpužio je danas, saopštenjem za javnost, lokalni SNS za lažnu borbu protiv korupcije, i politički marketing po tom pitanju.

Opominjujući da je sa jedne strane SNS nesposoban da već više godina formira pompezno najavljivani lokalni akcioni plan, sa druge strane ima korupcionašku aferu u svojim redovima o kojoj uporno ćuti.

- Videćemo da li će afera dobiti epilog u vidu hapšenja nekog od lokalnih političara, ali svima je valjda više nego jasno da se u Vranju čovek ne može baviti ni poštenim poslom bez plaćanja reketa lokalnim vlastodršcima, a kamoli malverzacijama ovog obima -, kaže se u saopštenju.

Ocenjujući da u Vranju važi pravilo "Niko nije nizašta odgovoram, ma šta se dogodilo", Dveri ocenjuju da ovde korupcija cveta afera sustižu jedna drugu, a sve prolazi bez ostavki, "makar zbog moralne odgovornosti za nesposobnost da se korupcija spreči, ako već ne zbog učestvovanja u njoj".

- Da je Srpska napredna stranka itekako odgovorna za ovu aferu, i da su njeni štićenici među glavnim akterima dokaz je i to što su 1. decembra 2017. dvojica od četvorice uhapšenih iz Sektora za vanredne situacije održala edukaciju članovima SNS-a u organizaciji Saveta za bezbednost GrO SNS Vranje, i to u prostorijama stranke, i time se kao pripadnici MUP-a otvoreno stavili u službu jedne političke partije - kaže se u saopštenju.

Dveri na kraju ocenjuju da je borba protiv korupcije bila i ostala isključivo politički marketing SNS-a, a da će "donošenje ozbiljnih zakona o lustraciji i njihova neselektivna primena, morati da sačeka odlazak naprednjaka sa vlasti".

- A s obzirom na broj njihovih afera imaćemo pune ruke posla -, kaže se na kraju saopštenja srpskog pokreta Dveri iz Vranja.

Komentari

Bravo, tacno u centar!!! Svaka cast, apsolutno saglasan. Lazni borci za pravdu i zakon. Braca Taskovic su seli u sedlo drzavne sluzbe sa sumnjivim diplomama, pa jasi i pljackaj. Djosa bre vodu nece da placa, Bulatovic kalemi sve sto moze, procenti na sve strane.

Kad smo kod korupcije, kako Boban moze da bude i nacelnik komunalne policije i privatnik, radi sa kožnim foteljama trosedima klamaricama i ujedno vrsi inspekcijski nadzor nad samim sobom itd. Vučicu gde si ti da ovo sprečiš

Bobana i Taskovica Ivicu po hitno uhapsiti.
Oni su najveće zlo koje se dogodilo Vranju u zadnjih 30 godina

Uuuu Boban iz naselje "Palestina"brate pa taj drpa na sve moguće strane.Sve se zna o Bobiki,voli pare više nego hleba jesti.Smenite Bobiku i postavite Fifiku.

Najnovije vesti

Vranjanac u vrhu DPM »

Predsednik vranjskog gradskog odbora i koordinator za Pčinjski okrug Demokratske partije Makedonaca Aleksandar Božinovsk...
ZutoCvece