DVERI: Gde ste sad, žene SNS-a?

Gradska organizacija Srpskog pokreta Dveri u Vranju p(r)ozvala je članice Unije žena SNS-a iz Vranja i Bujanovca, “koje su junački stale u odbranu novinarke koju je na tviteru uvredio glumac Sergej Trifunović”, da pokažu “istu dozu srčanosti i solidarnosti i da stanu u zaštitu Marije Lukić iz Brusa, koja je preživela mnogo veći pakao i maltretiranje od strane predsednika opštine Brus, Milutina Jeličića”.

- Pozivamo Danijelu Milosavljević i Ljiljanu Antić iz Vranja, kao i Lidiju Janjić iz Bujanovca, da osude ponašanje Milutina Jeličića, i podsećamo ih na njihove reči da žele pristojnu Srbiju, a ne onu u kojoj žene vređaju i ponižavaju. Doduše, svaka od njih je naglasila da osuđuje vređanje žena koje podržavaju politiku Aleksandra Vučića, pa postavljamo pitanje, da li je za njih sasvim prihvatljivo ponižavanje i vređanje žena koje nisu članice SNS-a? Ili možda smatraju da je strašnije uvrediti nekoga preko tvitera, nego seksualno uznemiravati, napastvovati i ucenjivati ženu, preteći joj ugrožavanjem životne egzistencije nje i njene porodice? - kaže se u saopštenju Dveri.

Iz ovog Pokret naglašavaju da su svesni “prozvane” ne bi stale u odbranu ni uvređene novinarke da za to nije stigla direktiva iz vrha stranke, pa ih sadašnje “ćutanje nimalo ne iznenađuje”.

- Ovo je jedan od trenutaka u životu kada se čoveku (ili ženi) ukaže prilika da pokaže da ima kičmu, srce, savest, moral i dostojanstvo. Pobedite svoj strah od velikog vođe i istupite javno u zaštitu prave žrtve nasilja nad ženama, ili ostanite stranačke poslušnice i živite sa tim na savesti - kaže se u saopštenju potpisanom od strane Info služba Gradske organizacije Srpskog pokreta Dveri u Vranju.

Komentari

A torturu zena u vodovod..

Dveri aj ne seri, sve je to maska i propaganda devojke koja je htela na sebe da privuce medijsku paznju.

Ajde bre....tebe i tvoju cerku..tvoju zenu..vama da se to dogodi..a mi da pricamo kako ti je zena ili cerka ako ih imas uopste..kako su one htele medijski da se promovisu...govedo jedno

Covece,imas li ti zena u familiji?Zar stvarno Vucic vredi vise od Tvoje cukun-babe?

Prvo ona nije devojka nego zena i majka dva maloletna deteta i samo tvoj botovski mozak zatrovan budjavim sendvicima je mogao da iznedri ovakav komentar.Drugo divim se njenoj hrabrosti da se upusti u ovu borbu znajuci u kakvoj drzavi zivimo i ko su njeni neprijatelji.A ove prozvane od strane Dveri se sigurno nece oglasiti jer njima je ovo sto se desava sa Marijom Lukic najnormalnija stvar posto da bi dosle do tih mesta i funkcija na kojima se nalaze sigurno su prosle" iskazivanje ljubavi svojih partijskih kolega iz SNS".Ocigledno su reagovale drugacije od Marije Lukic jer su "zaradile" funkcije i radna mesta.

Много жене из Уније Снс је у политичком маниру опстанка и мислите да могу да препознају Јутку као зло и опасност где он примељује силу због политике...међу многим женама из сна је Јутка идол са ким се радо дружиле.Жене иза такве политике немају страх од Јутке и њему сличним, зато је положај жена такав данас у Србији.

Koje zene...to u SNSu nisu zene...to su......bolje da ne kazem sta su.....te ce i rodjeno dete da prodaju samo da uguraju svoje masne guzice negse...sljam..nad sljamovima

Zene iz unije SNS-a ... pa sve su one pomalo jutka

Najnovije vesti

ZZJZ: Slave rizik za koronu »

Poznati vranjski lekar istovremeno upozorava da su slave "krenule" sa Malom Bogorodicom 21. septembra i Krstovdanom 27....
ZutoCvece