Dve zakrpiš, dve preskočiš

InfoVranjske svakodnevno prate urbanistički haos širom Vranja. Gotovo da nema ulice u gradu - nove ili stare - bez komunalnih problema.

Dugi niz godina je manir ove (ali i prethodnih) vlasti da se udarne rupe samo popune asfaltom, iako one posle dve kiše popuste i budu još veće i još opasnije za vozila.

Tako su u jednoj ulici zakrpljene samo dve rupe, a ostatak ulice nije, iako ih je celo naselje prepuno, po onoj staroj vranjskoj poslovici "dve zakrpiš, dve preripiš....".

Vredi li napomenuti da su ove dve zakrpljene rupe ispred ulice gde kuću ima Goran Đorđević, direktor „Vodovoda“, a čitava okolna mesna zajednica važi za uporište SNS-a?!

A kako li e tek sa nama, kad sa svojima ovako rade?

NIV

Komentari

Dodjite u sobinsku ulicu da vidite sta je haos?

A kada će doći na redu ulica Svetozara Markovića,sramota više

Pesak odnese kisa . Opet je izasla rupa kod most u rasku ispred nutriko. Nemoguce da je jos nisu zakrpili nego stavljalu sljunak i kocke neke . Nema ulica u vranju koja je normalna.. svi parkiraju gde pozele a policija glumi smekere . Rucak sve resava !!!! Raspad sistema ali to je napredna srbija . Samo smo na televiziji jaki a uzivo smo najgori!!! Bruke na svaki korak. Bruke

Kakvi nas vode dobro je i sto imamo asfalt . Surova realnost ali je tako. Nepismeno i ljigavo rukovodstvo pa tako i treba da bude... a narod neka veruje u bajke dok oni drpaju svaki dan. Nikad gore nije bilo

Dve zakrpis dve preskocis a naplatis iz budzet celu ulicu po duploj ceni pa pola u DŽEPOVE. Pa svi u džipove, stanove po Bg vile, kopaonik more,Dubai itd.

To kod Joe, je normalno. On popunjava rupe sa pesak, tako je naucio, a tamo gde asfaltira, to mora da padne petlice i poloce.
E sad ako je ladno onda domaca, a ako je vruco onda gajba zajecarac, dobar je za probavu.

Da li neko vidi najruzniji deo grada u delu kod crkve ???
Ovo je sramota kako izgleda ta raskrsnica..to se bre krpilo krpilo..ruglo grada

Najnovije vesti

Dr Ljiljana Antić u ilegali!? »

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, nalazi se u svojevrsnoj SNS ilegali, ističe za portal InfoVr...
ZutoCvece