DVA NOVA VEĆNIKA u Gradskom veću

Očigledna negativna dešavanja u SNS-u u Vranju kulminirala su na sednici Skupštine Grada u sredu, kada je Gradsko veće, bez ikakve najave i prethodne pripreme, dobilo dva nova većnika.

Nebojša Stamenković, diplomirani inženjer poljoprivrede, član SNS, novi je gradski većnik za poljoprivredu, agroekonomiju i razvoj sela, odlučila je Skupština Grada Vranja na svojoj 34. sednici.

Stamenković na ovom mestu menja Nebojšu Mladenovića koji je podneo ostavku.

Novi gradski većnik za ekologiju i zaštitu životne sredine je Danijel Vasiljević, strukovni inženjer prerade drveta, član SPS, koji na ovom položaju menja dosadašnjeg većnika u ovom resoru Žikicu Antanasijevića (SPS).

Pozadina (ne)očekivanih smena većnika iz redova naprednjaka i socijalista još uvek nije poznata široj javnosti, ali se spekuliše da iza predloga za smenu oba većnika stoji Srpska napredna stranka.

S. Kostić

Komentari

Koji su ovi?

Bravo Danijele! Mladi i perspektivni ljudi...to je budućnost...

Ko su bre ovi likovi?

Оде један љаксе,дођоше нова двојица. Атила,је'л исправно?

Kakav si ti lik. Ispravno.. I u pravu si skroz za ovaj dvojac..

Na ovaj izbor cu samo reci kuku majko. Strahota od ljudi bez casti i morala, pa iako je i od SNS-a i SPS-a, previse je. Ovo je dno svakog dna.

Hahaha...cime je neko u necemu strukovni kao ovaj Danijel sve ti je jasno kakvu skolu je zavrsio. E moj Zorane unistio si SPS...da li je ovaj smesko strucnjak koji treba da sedi u gradskom vecu? Ti si zlo za ovaj grad bio i ostao...unistice te grad sa ovim ludacima.

Stručnjak je bulca danijel

Ovog Vasiljevića bolje u neki pokretni cirkus da ste zaposlili. Bagro bez stida i obraza do kada ćete bre da nas ponižavate i vredjate sa ovim kadrovima!!!!

Najnovije vesti

Boske pred izlečenjem od korone »

Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i koordinator SNS za Pčinjski okrug, oboleo je od koro...
ZutoCvece