Dva derbija Pčinjskog okruga

Trinaesto kolo Srpske lige «Istok» i 10. kolo Zone «Jug» obeležiće dva derbija Pčinjskog okruga, susreti Pčinja – Morava u Trgovištu i Nebeski anđeli – Alakince u Bazi «Jug» kod Bujanovca.

Pčinja je kao domaćin favorit u susretu sa Moravom iz Vladičinog Hana, ali treneri obeju ekipa pozivaju na oprez, i Branislav Stošić, strateg Pčinje, koji upozorava da su Hančani u usponu forme, i šef struke Morave Aleksandar Antić koji ističe da njegov tim unapred ne želi da se preda domačoj ekipi.

Pred derbi u Trgovištu, Pčinja zauzima 14. poziciju na tabeli sa 13 bodova, dok je Morava na 16. mestu sa 10 bodova.

Utakmica između Pčinje i Morave igra se u subotu 17. oktobra na stadionu u Trgovištu i počinje u 15 sati.

Meč između Nebeskih anđela i Alakinca nije derbi samo Pčinjskog okruga, već i Zone «Jug», jer su «anđeli» drugi na tabeli sa 19 bodova, a Alakinčani treći sa dva boda manje.

Susret između Nebeskih anđela i Alakinca na programu je u subotu 17. oktobra na stadionu u Bazi «Jug» kod Bujanovca i počinje u 15 sati.

Fudbaleri Vranjske Banje gostuju ekipi Svetlosti iz Badnjevca kod Žitorađe sa željom da osvajanjem novih bodova poprave bodovni bilans i poziciju na tabeli.

Tim Svetlosti je blagi favorit, jer je sedmi na tabeli Zone «Jug» sa 14 bodova, dok su banjčani na 11. mestu sa 10 bodova.

Utakmica između Svetlosti i Vranjske Banje na programu je u nedelju 18. oktobra i počinje u 15 sati.

NIV

Najnovije vesti

ZutoCvece