DS: Početak kraja ovog SNS-a

GrO DS-a u Vranju ocenio je u saopštenju za javnost povodom dešaavanja na Skupštini grada da se još jednom potvrdilo da se SNS “bavi isključivo sobom, umesto da se bavi onim zbog čega su dobili mandat građana –egzistencijalnim i infrastrukturnim problemima”.

Prema DS-u, ovo potvrđuje i činjenica da su za tri godine svog mandata “ovo treći članovi Gradskog veća na pozicijama za ekologiju i poljoprivredu, a grad nikad nije bio prljaviji i poljoprivrednicima nikada teže nije bilo”.

- Umesto da im prioritet bude zapošljavanje i sprečavanje mladih da odlaze iz Vranja, oni bahato i kršeći zakone sprovode svoju pravdu, vodeći računa isključivo o ličnim interesima zatvorene unutarstranačke strukture. Odbornici Demokratske stranke ne učestvuju u radu Skupštine grada u ovakvim uslovima već dva meseca, ne želeći da daju legitimet svojim prisustvom njihovom bezakonju. To ne znači da ne pratimo šta se dešava i ne znači da oni koji to rade neće snositi posledice - kaže se u saopštenju.

Demokrate opominju da je do lokalnih izbora ostalo manje od godinu dana, a “aktuelno kadrovisanje opomena je Vranjancima koliko je olovka moćno oružje na izborima i podsećanje da je SNS u Vranju ovako radio i 2013. godine, pre nego što se odbor raspao”.

- Izgleda da je ovo opet početak kraja - kaže se u saopštenju koje je potpisao Gradski odbor DS-a u Vranju.

Komentari

Biće

Mošo sad je prilika da predješ u drugu stranku i da pokažeš ovima iz SNS gde im je mesto. Tebe vole i ljudi iz opozicije jer nisi lopov i loš čovek kao ostala bagra SNS-a. Pre svega si stručnjak i boriš se za gradjane ovog urnisanog grada. Razmisli... Opozicija je uz tebe...

Само ви ћутите,статистичка грешко-ви и ваши Пајтићи,Ђиласи,Андонови својим марифетлуцима и доведосте ову кугу на власт!!! Срам вас, бре, било...за 12 година власти иза себе сте једино оставили снс.Боље да ћутите.

Ne, ovu kugu su doveli penzioneri, sitne prodane duše i bivši četnici tj.radikali! Ako vam nije bilo dobro sa "žutima" onda uživajte sada u blagostanju! Treba da vam se vrate sankcije, ratovi, inflacija, propala devizna štednja i plate od 5 maraka da biste shvatili gde ste bili pre "žutih"! Kratke smo pameti, nismo ni za bolje!

Iskreno me sramota da napadam ove na vlast zbog vas žute koji ste ove doveli na vlast i tadašni Vaš Predsednik Tadić i sada ste našli da prozivate.Brukate se. Pera Bugarin, Doktor i onaj bivši vaš Narodni poslanik, krimos.To toliko o vama.

Najnovije vesti

DRMALO od Larise do Vranja »

U sredu se oko 14 časova u Vranju, a naročito na višim spratovima, osetilo jako ljuljanje, zemljotres koji je uznemirio...
ZutoCvece