DS O BOJKOTU: Vlast UNIŠTAVA SKUPŠTINU

Nakon što su prethodnu napustili demonstrativno, odbornici Demokratske stranke u Vranju bojkotovali su i 21. sednicu Skupštine grada, održanu u četvrtak.

U saopštenju DS tim povodom kaže se da ovoj stranci “čast ne dozvoljava” da učestvuje u “poništavanju zakona i demokratije i prekrajanju izborne volje građana Vranja po pitanju mandata odbornika”.

DS: Nećemo učestvovati u PARODIJI DEMOKRATIJE

Demokrate opominju da podaci objavljeni na gradskom sajtu samo potvrđuju bahatost i nepoštovanje zakona od strane vladajuće većine.

- U materijalu koji smo dobili za sednicu su svega tri tačke dnevnog reda.  Međutim, Skupština grada donela je petnaestak odluka, među kojima su i imenovanja više direktora i gradskih većnika, čime je ozvaničen ulazak SPS-a u lokalnu vlast. Za sve to je bio dovoljan samo jedan sat, čiime je obesmišljeno postojanje ove institucije, u kojoj se ne diskutuje, već samo glasa i odlazi što pre - ocenjuje se u saopštenju.

U dokumentu se kaže i da DS čeka odluku Apelacionog suda da bi odlučili o koracima koje će dalje preduzimati.

- U zabludi je vladajuća većina ako misli da su Vranjanci zaboravili međusobne uvrede koje su u kampanji izricale SNS i SPS. Pamte Vranjanci i verujemo da će račun ispostaviti na narednim izborima, i jednima i drugima - kaže se na kraju saopštenja koje je potpisao Gradski odbor DS u Vranju.

Miševi

Najnovije vesti

Veliki požar u naselju Raška »

Kako javljaju čitaoci Info Vranjskih sa lica mesta, u petak uveče u jednoj porodičnoj kući u naselju Raška izbio je veli...

Da li je bilo ŠTRAJKA U SIMPU? »

Žene zaposlene u proizvodnim pogonima vranjskog «Simpa» obustavile su rad u četvrtak 15. aprila u 12,30 sati zbog neispl...
ZutoCvece