DS: Nećemo učestvovati u PARODIJI DEMOKRATIJE

Gradski odbor DS-a u Vranju saopštio je da su odbornici te partije u četvrtak  demonstrativno napustili sednicu Skupštine grada jer je “vladajuća većina demonstrirala silu koja staje iznad zakona i ukida demokratiju”. 

Ova stranka objašnjava da je odbornički mandat odlukom Gradske izborne komisije vraćen Igoru Andonovu, u skladu sa Zakonom o lokalnim izborima.

- Međutim, on nije dobio većinu glasova odbornika za to. Paradoks je da je odluku obrazložio Miroslav Nešić, predsednik verifikacione komisije i zamenik šefa odborničke grupe SNS-a, naglasivši da je tako po Zakonu i pozvao odbornike da ga podrže, a onda odbio da glasa za svoj predlog, kao i ostali odbornici iz njegove stranke, SPS i JS - kaže se u saopštenju DS-a  

U ovoj stranci naglašavaju da u atmosferi diktature i tiranije većine, Demokratska stranka neće učestvovati.

- Ne radi se o pojedincu, on čak i nije iz naše stranke, radi se o pravu svakog građanina na pravdu, poštovanje zakona i demokratiju. U parodiji demokratije mi nećemo učestvovati - kaže se na kraju saopštenja koje je potpisao Gradski odbor DS u Vranju.

Komentari

Sta ovo u sustini znaci. SNS ne priznaje volju gradjana koja je glasanjem preneta na jednog poslanika.
U smislu izjave onog Vucinica iz NS, ako presuda nije kao sto misle ovi iz SNS, onda je kriva bivsa vlast od pre 10 godina.

Najnovije vesti

Gornji deo grada DANIMA BEZ VODE »

Gornji deo Vranja nema vodu već 24 časa, a ulica Pržarska, kako javljaju sa terena, već treći dan! - U vreme pandemije l...
ZutoCvece