DS: Nasilje nedopustivo i bez opravdanja

GrO DS-a u Vranju najoštrije osuđuje napad na Gorana Đorđevića, samtraajući da je “nedopustivo i bez opravdanja nasilje pod bilo kojim izgovorom”.

- Državni organi, policija i pravosuđe, treba da rade svoj posao i ne dozvole da se ovakvi događaji ponavljaju. Nažalost, nije ovaj napad jedini, već je samo još jedan u nizu: nakon napada na Borka Stefanovića u Kruševcu, Strahinju Ćirića u Negotinu... Upravo zbog toga očekujemo brzu i efikasnu reakciju policije, tužilaštva i sudstva, jer Vranje, kao i cela Srbija, mora biti mesto u kome će se živeti normalno, bez straha, kojoj god političkoj opciji da se pripada ili ne pripada. Govor mržnje i zapaljiva retorika u medijima tome svakako ne doprinose, već podgrevaju mržnju i nasilje - kaže se u saopštenju.

Demokrate podsećaju da su “oduvek protiv nasilja i uzimanja pravde u svoje ruke”.

- Tako će i ostati, bilo da je reč o pristalicama, članovima ili političkim protivnicima. Aršini moraju biti isti - smatraju demokrate.

Komentari

Pero napadnaliti gosta od slavu,e Perice Jankovicu...

Osuđujem sve vrste nasilja! SNS banda je uvela medijski teror, nasilje, ucene, pretnje, prisvajanje društvenih dobara kao lične, nasilničko partijsko fiktivno zapošljavanje, podelu građana... a u poslednje vreme pribegavaju fizičkim likvidacijama!

Ali, kao što vidite batina ima dva kraja, a to ne valja ni za koga!
Smrt Fašistima!
Zatvor nasilnicima, lažovima i lopovima!

Najnovije vesti

ZutoCvece