DS: Hitno procesuirati napadače na lidere NS-a, JER SE ZNA KO SU

Fizički napad na predsednika i potpredsednika Gradskog odbora Narodne stranke u Vranju osudio je u nedelju i GrO DS-a u Vranju, ocenjujući ovaj događaj kao „najstrašniju demonstraciju sile i bahatosti lokalnih aktivista SNS“.

- Ishod je mogao biti fatalan. Demokratska stranka se od osnivanja bori protiv svakog vida nasilja. Nasilje (političko u ovom slučaju) ne može imati nikakvo opravdanje. Fizičko obračunavanje sa neistomišljenicima manir je vlasti iz devedesetih godina prošlog veka - kaže se u saopštenju.

DS je u saopštenju pozvala predstavnike istražnih i pravosudnih organa da po hitnom postupku procesuiraju napadače, „tim pre što se već zna ko su“.

- Upravo zbog toga ćemo i na konferenciji za novinare Narodne stranke biti uz Đorđa Ristića i Dragana Pavlovića i podržati ih u zajedničkom nastojanju da Vranje bude pristojan grad kojim će se svi njegovi stanovnici kretati bez straha - kaže se u saopštenju koje je potpisao GrO DS-a u Vranju.

Komentari

Jos se hvalisu gradom bahatiscu, odmah privesti zatvoriti i za primer, neka sada reaguje "gospodar".... ajde da sada vidimo tu cuvenu pravdu NaprDnjaka

Nikada nisam podrzavao DS, niti njihovu politiku ali u ovom zahtevu ih 100 % podrzavam. Procesuirati sve napredne "demokrate". Dosta je bilo. Vranje, ustajemo svi mi koji mislimo svojom glavom. Vreme je.

UBICE,UBICE,UBICE..HOCEMO ORUZJE DA SE BRANIMO.

Najnovije vesti

GFC: Sve je spremno za spektakl »

MMA spektakl „GFC V“ održaće se 1. decembra u Sportskoj hali u Vranju. Na ovom turniru biće prikazano četiri poluprofesi...

Antić: Imamo tim za Zlatibor »

- Čeka nas najteži meč u dosadašnjem prvenstvu sa Zlatiborom na njegovom terenu, ali imamo tim da se odupremo rivalu, be...
Sajam Zaposljavanja