Drugi put sa ocem u pozorište: GONZI i njegovi zainat Bulatoviću

Pozorište u Vranju, već sedam godina ružna ruina u centru, ne prestaje da privlači lokalne vlastodršce, istovremeno otkrivajući jasne pukotine u nekada monolitnoj SNS građevini.

Tako je sada Pozorište u rekonstrukciji posetio i gradonačelnik Slobodan Milenković, koji se nenadano vratio sa odmora.

Mora da su mu rekli da je njegovo odsustvo iskorišćeno da SNS poseti Pozorište, makar i u nastajanju, a da neki od njih, kao recimo Sentić, Velja Antonijević, svakako Đoša,pa i sam Slaviša Bulatović, prvi put vide kako to ustvari izgleda.

Ne časeći ćasa, sada je Milenković organizovao soju posetu Pozorištu, i oko sebe, kada već nije mogao svoje bliske saradnike i SNS, okupio sve ono što je htelo sa njim - većnicu Zoricu Jović, direktora Nenada Jovića i delegaciju Vlade Srbije na čelu sa Ivanom Vujić, direktorkom Narodnog.

Šta su radili, ostaje tajna, ali valja zabeležiti da nema ni Aritonovića, ni zamenika ni pomoćnika gradonačelnika, tako da nema mnogo sumnje ko će pobediti u duelu koji se sprema u SNS-u, Milenković vs Bulatović.

Ovo posebno važi ako se za da je ovde reč o unutarpartijskoj stvari, kojoj pripada i Vlada Srbije, zašto što na gradilištu ponovo nije bilo ni odgovornih iz firme koja izvodi radove, niti iz Grada, niti nadzornih, niti...

Za razliku od prošlog puta, kada glumaca nije bilo ni u ragovima, sada ih ima - tu je umetnički rukovodilac Bojan Jovanović, ali i tehnički rukovodilac Miroslav Ilić, koji su morali da prekinu tromesečni odmor da bi se pojavili na „poseti“.

Šta pak oni rade, ostaje tajna, pošto direktora Jovića, čiji su oni prvi (jedini?) saradnici, ne pominje čak ni zvanični gradski sajt!

Što je najsmešnije, Milenkoić je prilikom posete ocenio da su u toku završni radovi na rekonstrukciji.

Koliko bi mogli da traju ovi završni radovi, ko će ga znati?

A možda sve ovo izneto i nije tačno?

Možda je SNS posetio Pozorište, a da se ne dupliraju, Jovići i Gonzi su posetili budući bioskop?

Ili, sve to skupa zajedno, nema nikakve veze ni sa čim, sa ozbiljnom politikom i kulturom najmanje, ko će ga znati?

SSB

Komentari

Kulturna kontaminacija

Sloga u sns na delu, jos jedan dokaz da je stranka pocepana

Gde je odgovornost Naprednjaka koji su ugrađivali opasni materjal.Odgovornost bivšeg Narodnog poslanika Nikolića i bivše direktorice. kao i članovima Upravnog odbora. Strašno

Hihihihi...ali ova seljancica neprskana Zorica-Strumfetica je u svaku corbu. Debilce koje je haos napravilo u obrazovanju I u kulturi. Strumfetice seljancice neces jos dugo a onda cemo da vidimo na koji nacin si smestila muza za savetnika, na koji nacin on drzi seminare koje mu ti placas iz gradske kase I sve ostalo...

Na koji nacin je kupila audi, koja je njena stvarna uloga u Sevdahu, kakav procenat ima sa pola udruzenja kojima se daju pare iz budzeta...nastavice se nase istrazivanje.

Najnovije vesti

Gde će BOSKE, posle svega? »

Dragan Stevanović Boske, dosadašnji državni sekretar i vođa surdulučkih naprednjaka, pao je u nemilost vrha stranke, i t...
ZutoCvece