Drobnjak razotkrio Bulatovića: Ma kakva petlja

Zoran Drobnjak, direktor JP "Putevi Srbije", stavio je tačku na «slučaj petlja za Vranjsku Banju» tokom posete ministarke Zorane Mihajlović Vranju i jugu Srbije.

- Zbog bezbednosti saobraćaja na Koridoru 10 neće biti petlje kod Vranjske Banje -, bio je neumoljiv Drobnjak.

U kontaktu sa Draganom Sentićem, predsednikom Gradske opštine Vranjska Banja, Drobnjak je obećao uređenje puta od Vranjske Banje do vranjske petlje.

- Baš nas je ovim obećanjem "utešio" direktor "Puteva Srbije", hvala mu na tome, ali šta sa banjskom petljom, jer, kako smo čuli, od toga neće biti ništa -, rezignirano zaključuje sagovornik InfoVranjskih iz OO SNS u Vranjskoj Banji.

Ovaj banjski naprednjak kaže «da je tek sada prepoznao taktiku SNS kada se govori o Vranjskoj Banji.

- Princip koga se pridržavaju prodavci magle iz naših redova, a najgušću maglu nam prodaje Slaviša Bulatović svojim obećanjima koja nam deli sa bezobraznom lakoćom laganja i zamajavanja, jeste toplo-hladno sistem. Najpre nam poslanik obeća petlju, ali to vrlo brzo demantuje direktor «Puteva Srbije», kao što je sada uradio u Vranju -, opet je rezigniran sagovornik InfoVranjskih.

Sagovornik InfoVranjskih, na kraju, poručuje da ga čudi da je Drobnjak tek sada naveo da se petlje u evropskim zemljama grade na rastojanju od 40 kilometara.

- Što nam to ne reče u predizbornoj kampanji 2016. godine, kada su svi u SNS redom, od vrha pa do "najsitinijeg" mesnog odbora stranke zdušno Banjčanima obećavali petlju - pita se ovaj banjski naprednjak.

S. Kostić

Komentari

Ал зато Бујановац има 6 излаза,јер Трновац,еври,пуни џепови...ццц. И после нам криви Албанци,Американци,Енглези...Не бре-Срби су сами себи највећи непријатељи и зато треба да нестанемо!!!УАААА

Ma koja petlja za glupog Bulcu,ona je za njega misaona imenica.On za tri godine svoje nezasluzene funkcije,,u Banji, nije otvorio trafiku za novine,a ne da se izbori da Banja dobije petlju.Ali je zato bio vrlo aktivan u pljacki,punjenju djepova i ostvavanju svojih licnih interesa.

Patološko laganje je kod SNS-a i SPS-a klinička dijagnoza.A jedna laž povlači drugu i tako se ulazi u zamku iz koje ne znaju da izađu i tada su najopasniji.Pa niste valjda mislili da čovek koji je naučio par stanih izraza i ne zna da bekne u skupštini a data mu je vlast pa je obukao odelo i uglancao cipele da se sekira za vas ? Njemu i njemu sličnima je cilj još jedan mandat i da se dobro nafatira, reši sve finansijske probleme sebi i svojoj porodici do kraja života.A vi najivni glasači glasajte i dalje verujte praznog stomaka da će biti bolje.

Potpuno se slazem sa predhodnim komentarom.Nama je karakterna cosobina da uvek krivimo nekog drugog,a nikad sebe ma ko bio kriv.Dok sve druge nacije grebu noktima nagore,da svojim gradjanima obezbede bolju buducnost, mi naravno trazimo krivca.

Pustite Bulco da sredi svoje dvoriste dok jos nije kasno,pa cemo za petlju lako.Banju su nam opustosili dosljaci poput Bulatovica i njemu slicni, tako da nam netreba petlja.

Bulatović Slaviša je dobar kakvi gi ima po Banju.Evo Senta ccccc!!!!

Do kad ce lazes nakazo jedna.

Ma ne laze Bulca on samo nikada ne govori istinu!!!!

Najnovije vesti

Novi zamah korone na jugu »

Na jugu Srbije u porastu su i broj i procenat novoinficiranih korona virusom, pokazuju poslednji podaci Zavoda za javno...
ZutoCvece