DRANJE NA ŽIVO: Od avgusta skuplji struja, gas i gorivo

Avgust ove godine doneće građanima Srbije uvećane julske račune za električnu energiju, gas i gorivo, jer će doći do poskupljenja sva tri pomenuta energenta, javlja B 92.

To će predstavljati neugodan udar na ionako plitak džep ogromne većine građana Srbije, a poskupljenje aktuelna vlast pravda uvođenjem nove takse za unapređenje energetske efikasnosti.

Julski računi građana biće uvećani u avgustu, jer će građani na kilovat utrošene struje plaćati dodatnih 0,015 dinara, na kubik gasa i litar goriva 0,15 dinara.

Počasni predsednik Udruženja naftaša Srbije Boban Atanacković je odmah reagovao porukom da za navedena poskupljenja nema opravdanja.

U okruženju samo Albanija i Grčka imaju skuplje gorivo od Srbije.

Komentari

Udri po narod. Olosi nepismeni lopovi samo znate da izmisljate namete i da izađete a da uradite za napredak da otvorite naše fabrike a ne svetske to ne znate već da prodate sve državno što je narod stekao za džabe kao konobar pkb lastu i mnoge druge. Obogati se konobar omandao lokal u Bg od 400 kv.m. kupio stan 4000e m. I ko zna šta je još omandao u Bg. Ali unakazi Vranje. OLOŠ.

Najnovije vesti

Gornji deo grada DANIMA BEZ VODE »

Gornji deo Vranja nema vodu već 24 časa, a ulica Pržarska, kako javljaju sa terena, već treći dan! - U vreme pandemije l...
ZutoCvece