DRAKONSKI: Recku i Dinamu kazna 20.000 EVRA!

Trener i predsednik Dinama iz Vranja Dragan Antić Recko se posle samo četiri meseca vraća na klupu Dinama, u meću 26. kola Super lige Srbije protiv Čukaričkog na „domaćem“ terenu u Surdulici.

Zbog ispada na više mečeva Super lige, FSS je Antića kaznio sa 15 meseci zabrane vršenja svih funkcija u fudbalu, alu mu je sada kazna smanjenja pa će on moći da se vrati na klupu Dinama prvi put posle novembra.

Ali, da ne bude baš sve idealno postarao se Odbor za hitna pitanja FSS, koji je i smanjio kaznu Antiću.

Ovaj Odbor odlučio je da sada drakonski kazni Vranjance - Antić će morati da plati kaznu od 1.5 miliona dinara, dok će klub morati tome da doda još milion.

Ukupna kazna od 2,5 miliona, ili 20.000 evra, gotovo da je nezapamćena u srpskom fudbalu.

Ako se zna da je Dinamo pred finansijskim kolapsom, da godišnje za svoje aktivnosti dobija samo 10 miliona dinara, onda ostaje potpuno nejasno i od kojih paara će kazna biti plaćena i kako će Dinamo uspeti da preživi ovaj najnoviji udar.

Ali, ipak se okreće, pa kako bilo.

SSB

Komentari

Sad ce grad da odresi kesu i ovako velikog strucnjaka plati suvim zlatom...

Sta hocete od Recka vise.Co. ek daje svoje pare ima po par hiljade ljudi Dinamo na utakmicama a RK Vranje sinoc 70 gledalaca....tata.mama.strina i ostala zalutala rodbina.

Ova SNS vlastela je upropastila sve, grad, drzavu, sistem vrednosti. U normalnim drzavama bi Djose, Muse, Denziki, Miciki bili proslost...a oni odlucuju kao o necemu, a u stvari samo misle na sebe. Zato su oni ortaci sa ovakvima poput Recka, kog je jedna normalna drzava kao sto je Nemacka, odvela u zatvor,a nasa ga dovela na vlast!!! Dosta ste nam sisalikrv. Kraj vam je blizu!!!

Одбор се препоручио за вишедневну вожњу у гепеку,изгледа. Дебили.

Najnovije vesti

ZutoCvece