DRAGAN ANTIĆ RECKO: Za Mitića je fudbal zabava

"Nikola Mitić, pre svega, nije bio jedini Vranjanac u Dinamu. U poslednjih šest - sedam kola igralo je od troje do petoro ovdašnjih igrača, ali ja ne mogu da izmislim domaće, kvalitetne fudbalere kad ih jednostavno nema", kaže Dragan Antić Recko, direktor i trener FK Dinamo, odgovarajući na primedbe da je Dinamo "legija stranaca".

O razlozima ovakvog stanja u Dinamu, Antić ističe da su delimično odgovorni svi oni koji su bili zaduženi za rad sa mlađim kategorijama koje "nije interesovalo da li će neki klinac da zaigra u rvom timu, već im je bilo važno da redovno dobijaju platu".

"Za nedostatak domaćih igrača najvažniji uzrok je katastrofalna infrastuktura. Za prethodnu vlast  je bilo najvažnije da obezbede što veći budžet da bi dovoljno ostalo i za njih. Sada, kad imamo veliku priliku da uđemo u Super ligu, jedva krpimo kraj sa krajem jer je grad finansijski unakažen. Zato moraju svi ljubitelji fudbala i Dinama da pomognu. Gradonačelnik Milenković, Slaviša Bulatović, Djorđević, treba da se da dogovore sa uspešnim privrednicima oko sponzorisanja jer Dinamo je jedan od retkih prepoznatljivih vranjskih brendova", ističe Antić.

Što se tiče odlaska Nikole Mitića, trener Dinama kaže da je nesporan njegov talenat.

"Mitić, kako to mi kažemo, zna fudbal i jedan je od boljih tehničara u Srbiji. Zato sam ga toliko i forsirao uprkos njegovim očiglednim manama. Za njega je fudbal zabava i ukoliko to ne promeni završiće kao i mnogi drugi  igrači koji su se oslanjali samo na talenat", dodaje Antić uz najbolje želje Mitiću u novom klubu koji bude odabrao.

NIKOLA MITIĆ napustio FK Dinamo

Komentari

Cekaj bre malo covece, pa pre nego da postanes trener, predsednik, sekretar itd. u Dinamu, rekao si da imamo kvalitetne igrace u Vranju, pa si rekao da necemo dovoditi igrace iz drugih gradova! Pa o cemu sad pricas???

Recko ti si obican prevarant i tebe interesuje samo kladionca i tvoja familija koju si zaposlio u klubu,pricas ispricane price...

Najnovije vesti

DSS: Planinarski dom u KOLAPSU »

Gradski odbor DSS-a oglasio se saopštenjem za javnost povodom dešavanja vezana za Besnu Kobilu. Portal InfoVranjske.rs p...
ZutoCvece