DRŽAVNI POSAO U HANU: Svi ruke u zrak! (VIDEO)

U toku protekle nedelje nepoznati grafiteri porukama lascivne sadržine napali su zidove Prekršajnog suda u Vladičinom Hanu.

Počinioci ovog pre svega ružnog dela nisu pronađeni, a poruke se odnose na sudiju ovog suda Draganu Nikolić, i imaju sadržinu koja svakako nije za medije.

Sa druge strane, Nikolićeva, za koju se tvrdi da je kadar SNS-a, nekome se teško zamerila, čim je njeno ime završilo na zidovima.

Bilo kako bilo, malo istraživanje odvelo je u potpuno neočekivanom pravcu - na Instagramu, ova sudija postavila je klip sa radnog mesta, u radno vreme.

Ne da bije Šaban, ne da je veselo, ne samo da se kolo vodi, nego padaju i komande - svi ručice u zrak.

Ovo, naravno, ima samo u Srbiji, a vi pogledajte ovaj viralni video i sami donesite zaključak i o kvalitetu našeg pravosuđa, ali i moralno - koordinantnom sistemu koju upravlja ovom zemljom.

SSB

Komentari

Selo moje od hanskog suda lepse

Toooo, samo nek je veselo, najbolja poruka je na 0:37 sa snimka! Obavezno da dostavite snimak nacionalnim medijima, ministarki Kuburović i predsedniku Vučiću! Slika i prilika javnog sektora u Srbiji sa pesmom "Noćas mi se s tobom spava"!

Za kolko posmatras posmatracu za dva piva ili neki dinar! Taj sto je ovo objavio mogao je dete da ti zgazi ova zena mu nije dala!

Svakog dana u svakom pogledu izlaze sva njihova ,,govanca,, . A kada se malo procescaju finansije videcete dalje sta se desava, kriminalllllllllllll

Osmani Osmani provališe te ko si

Nisam ja znao da su me provalili

Nanu vam selsku a pisete prekrsajne prijave..pozivam da se nista ne placa vise

Jeli bre novinari nije li vas sramota! Gde ide ovaj svet! Dodji bre sta imas da kazes zeni kazi u lice a ne podlo preko novina i na zidovima. Kazna te boli jeli? Platis pivo pa pisete svasta! Jer moze imas para sve da platis! Ovu sudiju ne mozes provereno! Ne mozes i slavi sto je takva i neka slavi! Cestitke sudija sa zakasnjenjem! Sve najbolje! Laje se samo za kripnima

Ubacio si jedno malo s viška u potpis

Tako je .
Koliko znam imenovana za svoj posao ima najviše ocene.
Sad bi je po nekima trebalo uništiti što se malo proveselila pred kraj radnog vremena, a sa punim povodom?
Mlada je, pogrešila je samo zato što je pustila snimak..
Pravda za sudiju!

Sve ove treba proveriti, gde su zavrsili skole i kako. Ovo je sramota. Prvo izgleda da nisu ni imali cas muzicke kulture, jer slusaju sund i kic od te, njihove kvazi muzike.... Kakva stranka - takva i muzika...

Vucicu ovako ti je u svim institucijama.Pa ti vidi kako je jadnom narodu s ovakvima.

Za svakoga je najvažnije kako obavlja svoj posao a povremeno i na radnom mestu ljudi moraju da se našale i opuste. To nije neki težak greh da bismo se sad oko toka skandalizovali.

Na poslu, peva se i veseli kao da su u kafani. Ako hoces da proslavis zna se gde se to radi. I jos nesto mi privuklo paznju, na kompjuteru neko gugla pok. Sabana. Zato smo tu gde smo zbog ovakvog ponasanja.

https://www.infovranjske.rs/info/%C4%91o%C5%A1u-sa-granice-vratili-han%C...

Kadar SNS??? Hahah ! Jasno je! Gledaj narodna maso kako kadar SNS hapsi rukovodstvo SNS!!! Zasto ste bre tako prosti da ne mozete da vidite neke stvari?! Namestaljka cista! Da se javi lice iz Hana koje stoji iza ovoga a znamo ko je!

To je to. Neka se javi

Najnovije vesti

I bi kiša, i bi PARK »

Posle 588 dana čekanja Vranjanci su konačno dobili nešto što liči na park.Rekonstruisani gradski park otvoren je posle 5...

Nastavak za BUŠTRANJICU 21. juna »

Saslušanjem svedoka u četvrtak 12. maja u Višem sudu u Vranju održano je ročište u glavnom pretresu u predmetu protiv ok...
ZutoCvece