Donacije za načelnika PO SPISKU

Info Vranjske nedavno su objavile vest da je zaposlenima u Sektoru za vanredne situacije, računajući tu i vatrogasce, odbijano od plate po 1.000 dinara za troškove odbrane na sudu Vedrana Taškovića, načelnika Sektora, koji je pod sumnjom za korupciju u «protivpožarnoj» aferi.

Ova informacija je, saznaje se, samo polovično tačna - istina je da zaposleni za svog načelnka izdvajaju o 1.000 dinara, ali ne na plati, već na spisku priloga na kome su se zaposleni potpisivali imenom, prezimenom i matičnim brojem.

Ko ne veruje, neka pogleda fotografiju.

Kako se saznaje, do sada je na ovaj način prikupljeno oko 45.000 dinara, a zanimljivo je da je novac prikupljan samo za odbranu Taškovića, a ne i ostale trojice koji su bili u pritvoru po istom pitanju kao načelnik.

Podsećamo, Vedran Tašković i još četvoro zaposlenih u Sektoru za vanredne situacije Grada Vranja bili su prošlog leta pritvoreni zbog osnova sumnje da su primali mito zbog izdavanja sertifikata protivpožarne zaštite privatnim preduzećima.

SSB

Komentari

Pa rece u hilandar ce ide,jado

Nema možda blagoslov od vladiku

I vi nama držite predavanja o vladavini prava i zakonima? Primenjujete ih selektivno i po potrebi a ne važe za one koji imaju partiski imunitet.Bruke jedne,oduzimate nekretnine,isključujete struju i zajebavate narod stalnim postupljenjima a na drugoj strani se enormno bogatite kao " poštenim " radom.Jednom sam vam poverovao i glasao za vas i nikad više.

Pitanje je i tkz hiruski blok kako je prosao upotrebnu dozvolu

Ona Lopovka priznala i odala saucesnike i nikom nista, e dali je ovo normalno..

Sakupite i za Bobana Antanasijevica manekena tapetarskog mandritisa
Ljude juri za sitnicu i reketira a sa Nezu kompani Agima iz Preseva pere pare i zidaju bez ikakvih dozvola.
Novinari ukljucite se da rasklinkamo tapetara Bobana
Kontaktirajte me da vam dostavim spisak od 35ostecenih stranki od strane Gradjevinske mafije Bobana Antanasijevica.

Ljudi nece tudje. Ima decu. Bog gleda odozgo. sve ovo uskoro prolazi, apsane bice pune

Нека прода Мерцедес,моторне санке,апартман у Боровец,па нека се брани. Бате нек му помогне.

Najnovije vesti

JS na broju 4 u Hanu »

Opštinska izborna komisija u Vladičinom Hanu proglasila je listu „Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija za Vladičin...

Proglašena lista SRS-a »

Na svojoj redovnoj sednici u petak Izborna komisija Grada Vranja proglasila je izbornu istu SRS-a, pod nazivom „dr Vojis...
ZutoCvece