DOKLE: Državne mašine na STRANAČKOJ AKCIJI

Mesni odbor Srpske napredne stranke i Mesna zajednica Sobina u Vranju prošle nedelje zajedno su organizovali radnu akciju uređivanja javne površine u ovom naselju.

Reč je o krečenju i farbanju prostorija, a uz dobrovoljni rad članova stranke u pomoć je pozvana i mehanizacija JP „Vodovod“ iz Vranja.

Kako InfoVranjske saznaju, mehanizacija JP „Vodovod“ bez radnih naloga upotrebljena je u stranačke svrhe, a osim članova SNS i radnici „Vodovoda“ nosili su majice sa stranačkim obeležjima dok su „dobrovoljno“ učestvovali u akciji.

PERISKOP

Ma koliko želeli da sve izbace i ostanu sami, statuta moraju da se drže. Nema nametanja rešenja iz Beograda, biće kako članstvo hoće. Počeli su da brljave na sve strane, što samo pokazuje njihovu paniku

Ivica Ristić, predsednik Saveta mesne zajednice Sobina, u izjavi za InfoVranjske negira da je bilo upotrebe mehanizacije JP „Vodovod“ u ovoj radnoj akciji, iako fotografije sa ovog događaja pokazuju suprotno.

„Bila je to radna akcija u MZ koju ne bi mogli da izvedemo bez Mesnog odbora SNS, a cilj je bilo uređivanje opštinskog zemljišta za dečje igralište, krečenje prostorija spolja i iznutra.

Sve to ne bi mogli da uradimo da nije bilo dobrovoljnog rada naših prijatelja, uz napomenu da na radnoj akciji nije bila angažovana mehanizacija javnih preduzeća iz Vranja“, navodi Ristić.

Disciplina živog organizma

I sad, kome verovati, svojim očima ili izjavama nadležnih?

Ako je to nekome, još uvek, važno.

S.K.

„Sa Tamarom u akciji“ u Vranju

Komentari

DA DA i drzavni doktori na starnackoj akciji besplatnih pregleda sirom Srbije , nit te iko pita nit ti iko placa radi dok izdrzis .

Najnovije vesti

NOVI INCIDENT u ZC Vranje »

U sredu rano ujutru u vranjskom Zdravstvenom centru došlo je do novog incidenta, povodom koga je u upravi ove institucij...
ZutoCvece