DOGOVORILI SE: Biće DANA VRANJA

Posle svih unutrašnjih nesporazuma, organizacioni odbor ,,Dana Vranja“ potvrdio je da će manifestacije ipak biti, i utvrdio ko će sve, i za koje pare, nastupiti pred Vranjancima.

Sve će početi u sredu 22. avgusta, a popodne će na improvizovanoj bini nastupiti trubači i neki folklorci čije ime nije navedeno pred publikom na parkingu.

23. avgusta raritet - otvara se Škola pletenja, heklanja i ukrasnog veza, jedinstvena na svetu, dok će se ispred Muzeja spremati samsa.

Raritet je ostavljen i za veče - na parkingu nastupaju, u okviru performansa ,,Vranjski merak - pesme na mesečini“ Stojadin Diki Trajković, Čeda Marković, Branimir Stošić Kace, Snežana Savić i bend ,,Uno momento“.

Petak je prvo rezervisan za amatere - nastup plesne grupe ,,Fenix“, dečja predstava ,,Tri praseta“ u izvođenju pozorišta ,,Bora Stanković“ i književno veče koje će biti održano u dvorištu kuće Bore Stankovića.

Za uveče, poslastica - nastupiće estradna umetnica Dragana Mirković.

Za subotu se sprema spektakl - na parkingu nastupa Ana Kokić.

Sve će se, piše gradski sajt, završiti u nedelju, 26. avgusta, kada će na parkingu, na zatvaranju manifestacije nastupiti Dženan Lončarević.

Koliko će sve ovo da košta saznaće se, ali, na važnije pitanje nema odgovora - šta će sve ovo Vranju i Vranjancima?

SSB

Komentari

Nikada ruzniji i odvratniji program,ranije je bilo narodnjaci,turbo folk,pevac zabavne muzike,rok muzicari.....ovo bez ukusa....zatupljivanje jos vise ovaj narod.Sve turbo folk.Uzas!

Mandin pobratim je Nesko Trajkovic, bivsi direktor PIO fonda, sasvim slučajno je Diki Trajković njegov brat, zvezda večeri za 1000 eura. Spavanje u vilu RAJ, a DJ Paci... Sve slučajno. Dno dna!!!!

Koji dani Vranja, nije li sramota,bacaju pare ulice slomismo kola,bolnica ko u Siriju,tamo dajte pare a ne seljaci da se glupirav na parking bruke zive.

Zurka za seljaci,ma nije li sramota aj sad ugradite se organizatori.

Koji ste vi seljaci.Dalje necu komentarisati. Pa vi bre niste dalje otišli od Vranjsku banju. Đaba vama falsifikovane diplome, podrum fakiultete, đaba što ste došli iz uralnih sredina. Đaba vam i vaš vožd AV. Viste bre Šopovi koji nemaju pojma o kulturi. Vi bre niste procitali ni jedno delo Bore Stankovića i vise brite za danje Vranja. dno dna

Šta sam vam rekao?!Pa,naravno da će Buki da stane na Mandinu stranu!!!Urgradnja i procenat,bato,drugo ništa nije bitno.Ogranizacioni odbor odbije Mandin program(i ako on nije direktor Turističke),jer je loš i papreno skup-sve duplo od realne cene,jer je Zorica Jović sve proverila.Pitajte je,ako sme da priča...I onda se javi Buki koji se pre toga čuje i sve dogovori sa Mandom i kaže da sve mora da prodje i onda Organizacioni odbor sve izglasa.Gradonacelnika naravno niko ništa ne pita,jer je on obična ustajala smrdljiva truleks krpa.Sve je ovo sto sam napisao je živa istina i može da je potvrdi bilo koji član Organizacionog odbora,naravno ako sme da priča.Pozdrav,ovce Vranjanske!

LOPOVI!!!

Gadi nam se od onu Draganu Mirković, onu pokondirenu tikvu što krešti umesto da peva, što je skoro iskočila iz sirotinjskog šinjela i sad joj je najveće perverzno zadovoljstvo da se bogataški egzibicioniše pred tom istom sirotinjom odakle i potiče. Ona i njen zečiji beskarakterni nos. Muka nam je više od tih Seka, Keka, Kerafeka. More motiku narode i ne u njive.

A sto bi bilo fino po uzoru na Palmu da stavimo narod i muzicare u vodu bazena, posto nemamo more i da se oplete jedno kolce da se brate lepo zna ko smo i sta smo, da se vidi da smo brzi, jaci i bolji...

Seljacine.Nemam reci,ko li je dao predlog za muzicare....svaka cast.Odvratno!

Najnovije vesti

NOVI INCIDENT u ZC Vranje »

U sredu rano ujutru u vranjskom Zdravstvenom centru došlo je do novog incidenta, povodom koga je u upravi ove institucij...
ZutoCvece