DIREKTORSKA GROZNICA U ZC VRANJE: Spala knjiga na TRI SLOVA

Novi direktor Zdravstvenog centra u Vranju biće poznat do kraja petka 20. jula, saznaju InfoVranjske iz izvora u najvećoj zdravstvenoj ustanovi u Pčinjskom okrugu.

- U Zdravstvenom centru danas vlada grozničavo iščekivanje vezano za izbor novog direktora, umesto dr Dragana Veličkovića koji je podneo unapred dirigovanu ostavku na tu funkciju, jer ima više kandidata, ali malo favorita - saopštava dugogodišnji zdravstveni radnik, sagovornik InfoVranjskih.

Sagovornik InfoVranjskih, ipak, izdvaja dvoje favorita, dok za trećeg tvrdi da je «bez izglednih šansi da bude direktor».

- Vranjski odbor SNS na čelu sa Slavišom Bulatovićem, uporno i žestoko «probija» za dr Ljiljanu Antić, aktuelnu upravnicu Opšte bolnice. Opet, «neko» iz Beograda protežira dr Dušana Aleksića, pa ne bi trebalo da iznenadi njegov izbor, dok dr Danijela Civkarovski ima male šanse, jer, prema mom saznanju, njena «leskovačka veza» nema uticaja u Beogradu - tvrdi sagovornik portala InfoVranjske iz Zdravstvenog centra.

Po njegovim rečima, «Bulatović čini sve što je u njegovoj ne tako velikoj moći da progura Antićku i spreči izbor dr Aleksića».

- Prvi čovek SNS u Vranju je bio zaobiđen prilikom smene dr Svetislava Stošića sa funkcije direktora Specijalne bolnice u Vranjskoj Banji, kao i prilikom izbora dr Slađane Stošić na taj položaj, tu je Dragan Stevanović odigrao presudnu ulogu. Zato je Bulatović zapeo da bar na čelu ZC-a bude njegova favoritkinja, jer je ona miljenica i Bulatovićevog najodanijeg vernika, penzionera - većnika Miroljuba Stankovića - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

ZA DIREKTORA PRIZNAJEMO SAMO VELICKOVICA,MOZETE DA POSTAVITE KOG HOCETE ALI DACE JE DIREKTOR!!!!

Da on vam odgovara, jer možete da palite kola u garaži dom zdravlja i da niko ne odgovara..

Obrukao se dragan zbog novca toliko da su ga svi provalili na kraju. tako prolazi svako ko vise voli novac od institucije koju predstavlja.A ta institucija konkretno Zc je iznad svih i treba sluziti u njemu jer to je cast.Nicija privatna svojina nije nego je vlasnistvo drzave i naroda

Pa to govori koliko ste jadni naprednjaci. Bolje dovedite proverenog Krtu ciganina i završite sve. Prvo doticna doktorica je biloa deo tima koji je doveo sa gospodinom Draganom ZC Vranje u ovu situaciju. Znamo da je zloupotrebljavala svoj položaj i pomalo dopisivala prekovremeni staž, negde samo oko 50 tak sati. Sama sebi odobrila i ona je moralna osoba napredne stranke. Drugi kandidat je preletacevic, čovek koji i on nezna više sta želi i šta hoce od sebe. Pokazalo se da je slab organizator, skon nekim svojim maniupulacijama. Treči kandidat jedino ima svoje prezime i ništa više. Što govori da je suma svih troje veliko NULA. Gospodo naprednjaci potražite HELP ili pomoć od vaše koalicione partnere da možda nemaju nekog kadrovika da udome i da još više unište što je uništeno. Pancijetima ako oni ne pomognu mogu otici da im pomaže Vladika Pahomije ili da nam Bog pomogne, drugo ništa nema.

Olosmanu mnogo ga tupis, ako ti sve ovo smeta iseli se iz Vranj.

Ovo nije moj komentar i molio bih da sve moje komentare proverite.

Vrlo bedno e jadno da tudje ime koristi u svoje ime za komentare.

Kandidati katastrofa,Ljiljana Antic,doktorka koja je poznato vec ostetila zdravstveni centar za subspecijalizaciju koju nije zavrsila,radne sate pise i potpisuje sebi kako hoce,nadmena,bez ikakvih organizacionih sposobnosti,dr Aleksica preletacevica interesuje samo licna korist,da zbrine svoju porodicu i nista vise, a dr Danijela sem sto ima pare i silikone drugo nista nije pokazala.Svima zajednicko da su poslusni i to im je jedina preporuka za direktora

OSTAVITE DACKETA....ON JE BOLJI OD OVIH !!!

Ni ovaj komentar nije moj.

Dacko ga dotuče zc

Neko pokusava da svoj komentar pripise meni.

Овде не треба директор доктор,него месар...јер у сваку кланицу је тако.

Ako komentari nisu uvredljive sadržine a takodje nisu vulgarni zasto ih ne objavite? Da li se to meni prividja da ste produzena ruka vladajuce strane? Onda je medijski mrak prava stvar.

296.611.232,26 blokada 812ti dan

Zasto se ne objavljuju komentari istiniti, a nisu uvredljivi?

Aj nek je sa sreću gradjanima- svima nama..daj bože da nam neko novi barem prepiše čaj od kamilice..

Najnovije vesti

Opet HAOS na Dečijem »

Umesto da, nakon niza primedbi zaposlenih, trajno reše problematičnu situaciju oko organizacije rada u Dečjem dispanzeru...

Pobeda GRK-a za vrh tabele »

Ekipa GRK Mladost iz Vranja u nedelju je u okviru Prve lige “Istok” pobedila BSK iz Bujanovca sa 26:20, u utakmici koja...
ZutoCvece