Direktorka SPAŠAVA Caku iz DVA MILIONA RAZLOGA

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, i dr Slađan Marinković Caka, boravili su u ponedeljak 21. januara u Beogradu, gde su u Ministarstvu zdravlja pokušali da «iskamče» dva miliona dinara za naručene a neodobrene proteze, saznaju InfoVranjske iz izvora u ZC Vranje.

- Caka Marinković je bez odobrenja nadležnog Ministarstva naručio proteze vredne dva miliona dinara, pa su sad na mukama i on i poslovodstvo ZC Vranje, jer proteze moraju da se plate, a para nema, jer nije bilo odobrenja za naručene proteze - objašnjava sagovornik InfoVranjskih iz izvora u ZC Vranje.

Po ovom izvoru, «aktuelna direktorka ZC Vranje je odmah skočila na noge lagane da spasava dr Caku iz gužve».

- Caka Marinković, iako socijalista, omiljeni je lik dr Antićke i bar za sada njen verni saradnik i lojalan lekar specijalista. Zato ne treba da čudi što je odmah krenula put Beograda da potraži «milost» u Ministarstvu zdravlja, jer njoj je lojalnost, a nikako stručnost, uvek u prvom planu - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Izvor na kraju saopštava «da dr Marinković nije potpisao peticiju protiv direktorke protiv uvođenja osmočasovnog radnog vremena».

S. Kostić

Komentari

Dosta vise pljacke, bagro nepismena. Ne znate da lecite ljude, ali za pljacku vas ima. Popadice kadrovise, Caka nabavke sprovodi, mozda ce Srbica pravnik da leci ljude??? Sve ste upropastili, sta god da ste dotakli. Bulat, Mice, Djosa, Denzi lopovi i hostapleri.

Za ovakvu radnju se ne traži milost . Ovo je čisto ko sunce krivično delo i tu se traži pre svega zatvor. Detaljno da se ispita ko je napravio propust.

Kako god okreneš, opet ova napucana sa ogromnim usnama uvek u prvom planu ,a kako još koketira sa objektivom ,pa to je tek starletizam,Caka je zbog nje uvek u drugom planu ,...

Sramota više ljudi, dokle, dugovi ZC do guše, nikog nije briga da to resava, doktori protivzakonito primaju platu preko asignacije da bi ćutali, ovi se zajebavaju, daj urazumite se i uradite nešto ili pustite nekog ko zna..sramota

Jaco nese tuli svi smo te videli. Zaposlila si sina ne moraš više tuj da sediš.

ovija li su novi clanovi leleee tugooo.ce ve zakopav u staru.jaca kude je sminka li se iza paravan

Najnovije vesti

ZutoCvece