DIREKTOR filijale RFZO zaposlio ženu u ZC Vranje

Laborant Vesna Antonijević, supruga Velibora Antonijevića, direktora Filijale RFZO u Vranju, SNS dekretom prebačena je iz Doma zdravlja u Bujanovcu u vranjski Zdravstveni centar, gde je pak ponovo unapređena, saznaju Info Vranjske.

Ovo je sam još jedna u plejadi zloupotreba SNS-a u potpuno privatne i ničim opravdane svrhe, a Antonijevićeva je na ovaj način rešila preko leđa naprednjaka svoj životni problem a da to ničim nije zaslužila u stranci, osim što ima supruga na funkciji.

Kako Info Vranjske saznaju, Antonijevićeva je do skora radila u DZ Bujanovac, ali je dekretom stranke najpre prebačena na rad u Laboratoriju Bolnice, gde je radila kao laborant.

- Antonijevićeva uskoro odlazi iz bolničke Laboratorije u Dom zdravlja, ali još uvek ne mogu da kažem šta radi i gde radi, znam jedino da je za nju obezbeđena posebna kancelarija, ali je sve to odrađeno u najvećoj tajnosti - navodi sagovornik Info Vranjskih iz Zdravstvenog centra.

Tragom tajnovitog transfera Vesne Antonijević, novinar Info Vranjskih posetio je najpre bolničku Laboratoriju gde mu je rečeno da je «Vesna Antonijević radila ovde, ali je sada na Medicini rada u Domu zdravlja».

Ipak, kako Info Vranjske saznaju, Antonijevićeva je u najvećoj tajnosti „prekomandovana“ na drugi sprat Doma zdravlja, a deli kancelariju sa sestrom koja se bavi intrahospitalnim infekcijama, što je postao i Antonijevićkin resor.

Direktor ZC-a Dragan Veličković nije hteo da o ovom slučaju odgovara na pitanja upućena mejlom, a Velibor Antonijević je čovek koji upravlja fondom para građana kojim se finansira ovdašnje zdravstvo.

I toliko od SNS-a.

S. Kostić

Komentari

1945 i najezda

Kad bi ljudi samo znali koliki je debil ovaj Velibor, bukvalno ima mozak kisne gliste. Ko god ga poznaje moze da potvrdi. Visoko se kotira u SNS jer je rodjak Bulatovicu. Ne bi mu dao ni vozacku dozvolu, a kamo li funkciju. Cim zine odaje svoju glupost, zato retko i govori.

Sve opljačkaše, dušu nemaju više. I u javni wc bi svoj kadar stavili. Da vas ne gledam više barabe neotesane

Dokle bre vise bagro nezasita...

On je bar zenu zaposlio..tj prebacio u ZC ..dok ostala naprednjacka bulumenta pozaposljava SVALERKE, MAJKE NA SVALERKE, SESTRE NA SVALERKE...BRACU ,OCEVE... Neki od njih su uglavili sve ovo x 2 ..pa narode opet na izbore GLASAJTE OVE LOPUZE !

КОЈИ ЛИ ЈЕ ТО ИЗВОР ИЗ БОЛНИЦУ, ДАЛ ЈЕ МИЛЕНА ЗВАНА БАНИЦА, ДАЛ ЈЕ ОНАЈ, НА БАБАЧКА ЖЕНИЦА..... МОРА СНС ТО ДА ИСПИТА ДО КРАЈА.....

dzo nese brukaj opet

Zato niko ne sklanja onog buzdovana Velickovica uprkos tolikim propustima, blokadama, smrtnim ishodima I td..mnogo ima..e moj narode

pa kad nema više dodatka od 50% na platu,bežanija iz ugroženih područja...patriotizam SNS-ovca na delu,hehee

SNS u Vranju će glave doći.armija razočaranih i izneverenih aktivista,a ne opozicija

Sta laborant radi na medicini rada?!??A doticna je odaaaavno presla u ZC Vranje!

Malka sto na muza si vadi krv i dusu nego gu namestise naprdnjaci da i na nas udara. Samo naprdno.

Nek pojacaju radnu snagu jer firma je u blokadi danas 279.432.519

ma super zasluzno bravo ajde be glisicu

Taj Antonijevic je jedan polupismeni idiot koji seta pantalone u Rfzo u Vranju.Njegove komisije sa Miletom i Ljubisom na celu ne poznaju zakon o zdravstvenom osiguranju,niti zakon o radu pa cesto prave kardinalne greske u radu na stetu osiguranika a u korist robovlasnickih stranih firmi tipa GEOX.To isto govedo od coveka Velibor sa blagotelecim pogledom, ne isplacuje bolovanja trudnicama koje imaju prioritet,nego svojim SNS partijskim drugovima iz poste,policije i carine.Dolijaces i ti jednog dana primatu ljudski.

Najnovije vesti

Radnik krenuo u Antaliju »

Fudbaleri surduličkog superligaša Radnika krenuli su put Antalije u Turskoj na drugu fazu priprema za nastavak prvenstva...

TONČEV: Bude se socijalisti juga »

Novica Tončev, narodni poslanik i član predsedništva SPS-a najavio je da će posle razgovora sa socijalistima jugoistoka...
AluTerm plus