Dinkićev banjski kambek!!

Beogradsku firmu «Millenium team», «poznati kupac» Specijalne bolnice u Vranjskoj Banji, vode ljudi Mlađana Dinkića, nekadašnjeg ministra finansija u nekoliko «demokratskih» vlada Srbije, saznaju InfoVranjske.

- Dinkić je glavni iz «senke» i vuče sve konce poslovanja «Millenijuma», a operativne poslove obavljaju njegovi «eksperti» iz G 17 plus. Oni su glavni «maheri» za finansijske transakcije sa investitirima iz UAE - navodi sagovornik InfoVranjskih, stručnjak koji duže vremena radi u UAE.

Po njegovim rečima, «čitav projekat «Beograda na vodi» je delo Dinkića i njegovih «eksperata»!

- Oni vode glavnu reč o svemu što dodiruje finansije, posebno kada su u pitanju investicije iz UAE, tu su nezamenljivi i sigurni na «svom terenu», bez njih ne može aktuelna vlast u Srbiji! Dokaz je što Vučićevi tabloidi nikada do sada nisu napadali Mlađana Dinkića i G 17 plus - smatra sagovornik InfoVranjskih.

Izvoru portala, međutim, nije jasno kako su Dinkić i njegovi «eksperti» pristali na kombinaciju sa Stacionarom u Vranjskoj Banji!?

- «Beograd na vodi» je nešto drugo, tu se vrte ogromne pare! Zato čudi kupovina Specijalne bolnice, jer što god da urade tamo, bilo kakav i koliko moderan banjski centar, uložene pare će se isuviše sporo vraćati, bar za apetite Mlađe i njegovih «eksperata» - ubeđen je sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala na kraju upozorava «da će Dinkić i njegovi lako i brzo podići sidro i ostaviti na cedili Vranjsku Banju ako finansijski prihodi ne ispune njihova standardno visoka očekivanja»!

S. Kostić

Komentari

Žuti lopovi prešli kod Vučića. Cela lopovska mafija na čelu sa picoustog a Dinkić savetnik. Krade se godinama.

PA ZA KOGA RADI BULAT ZA BIVSU STRANKU VUČIĆU JEL OVO SNS OVAKVI LIKOVI MOLIMO TE MENJAJ SVE

U celu pricy je umesan milo I bin zajeban nije to sve u pitanju je neka druga roba crnobele boje ovo je samo maska da bi se napravila dzamija najveca u evropi used beograd a na vodi

Povratak novca zavisi od gostiju koji će se tamo leceti. Turizam, ugostiteljstvo će sve biti manje dostupno za običan narod. Primer kopaonik, Zlatibor,..

Ma koja Banja pa tamo vise nema ni macke ni misa,koji bre turizam,ko ce da ide u banju takvu.i da je kompletno izgrade treba brdo para a kada ce se vratiti nikad,to sto kupuju je druga neka kombinacija kakvo lecenje i turizam gluposti.

Pisi propalo bez petlju na E75

Kako ne mu napuni samar Mile Dragić! Liliputanac lopovski

Besramno pranje pokradenih narodnih novaca.E moji glupi Srbi

Najnovije vesti

ZutoCvece