Dinamo VS Orlić: Ko je lopov i narkoman a ko ne zna šta govori?

Redakciji Info Vranjskih stiglo je zvanično saopštenje FK Dinamo vezano za bivšeg golmana Miroslava Orlića koje autentično prenosimo.

- Bivši golman Dinama Miroslav Orlić suspendovan je iz poznatih razloga, ali javnost nije upoznata da su u inboxu FB stranice našeg kluba stigle poruke gospođe Tamare Stanić iz Austrije.

Zatraživši najpre broj šefa stručnog štaba Dragana Antića, gospođa Stanić je navela da joj je potreban zbog Orlića.

„Radi se o vašem golmanu Miroslavu Orliću, kriminalcu koji je, umesto da bude na suđenju, pobegao u Srbiju».

Na pitanje ljudi iz Dinama šta je uradio, ako smemo da znamo, usledio je sledeći odgovor.

- Ukrao mi je auto i bio bi red da mi date broj da ne bi čitali po novinama kako fudbalski klub podržava narkomana i lopova, koji će imati suđenje krajem novembra i tada će morati da dođe. Oca jedne devojčice je gurnuo u zatvor i pobegao. Dok je vukao belo, sve mu je bilo ravno do Kosova. Na kraju istina izađe na videlo. Džaba je pobegao prevarant i lopov. Još ima karaktera da se pojavljuje u novinama. Lepo, imate golmana narkomana. Za sve ovo imam napismeno. Čoveka strpao u zatvor i prevario za novac koji mu je bio dužan za drogu, a meni je ukrao auto iz garaže».

Kada smo dobili ove poruke, postavili smo pitanje Orliću zašto nam nije rekao pravi razlog zbog koga je bio na sudu?

On je tražio potvrdu kluba o obavezama kako bi odložio neko suđenje u Austriji za koje nam nije rekao pravi razlog.

Izašli smo mu u susret kao i kada je operisao koleno.

Međutim, ubrzo su stigle poruke od Tamare Stanić! – kaže se u saopštenju Dinama.

Uz to, u našu redakciju su stigli i skrinšotovi poruka koje su izmenili Stanićeva i Dinamo.

Na ovo saopštenje reagovao je i sam Miroslav Orlić, koji se javio našoj redakciji takođe na FB strani, povodom toga što je „Dinamo izbacio da sam ja narkoman i da sam krao kola, što nije istina”.

- Istina je da su meni ukrali auto i da su ta kola kupljena od te dotične koja tvrdi da sam ja narkoman i da sam ja njoj ukrao auto. Od suda imam dokument u kome lepo piše da je lik meni ukrao auti koji je dotična Tamara Stanić kupila od njega. Poslaću vam čim prevedem na srpski jezik - napisao je Orlić.

Na kraju, istina će izaći na videlo, ali, pametnom dosta i ovoliko prljavog veša koji je izaao iz najvažnijeg gradskog kluba.

Nije valjda da ima i još?

SSB

Komentari

Trener pobego iz Nemacke a igrac iz Austrije kakva ekipa Srbi kazu udario tuk na luk

Zalosno,nekada se na terenu igrao fudbal,A sada je samo promocija da se vide u novinama.Dok sam igrao fudbal,na tom divnom stadionu ,bilo po pun stadion.lepota,praznik za dusu.

Ajde bre bezi tamo vise Nista neznas ko Te dovede u dinamo unistio nas Sta god da je Sto dalje iz kluba ti nigde nemozes da branis sramota jos on nesto prica decko Sta je Sa autogolom Sto si sam ubacio sad ovo koga lazes bre !!!

Najnovije vesti

ZutoCvece